Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

fraps/stopa

369 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.01.2007. u 21:27

evo vako :
istalirao sam fraps nastimao sve , i usao u cs, da snimim demo, i kad pokrenem da snimam stopa nenormalno, dali je to do fps-a,??
Snimim i zaustavim, kad pogledam u playeru stopa isto kao kad je stopalo ingame!
Ako neko zna do cega je nek posta!

Hvala!
kakav si sa memorijom
care to ti je tako jer kada pocnes sa frapsom da snimas frag fps padne na 30 mislim ili na koliko ga vec podesis! npr pritisnes da snima frag fps padne kada oces da zavrsis fps se opet poveca ! add me na MSN objasnim ti sve
+AS+ je napisao/la:
kakav si sa memorijom

256MB
ma ovo je onaj mirz[a] debil najveci i prije kad je postavljo teme kofa daje 500 bodova lik mu pomogne on ponisti ...
lazov gladan bodova
ja koliko vidim gore pise dajem 5 bodova ? :S
Najbolje ti je, da snimas demo, i onda ga pokrenes da gledas. I onda sa frapsom snimas. Nece ti stopati, bar meni ne stopa.
KillaOR je napisao/la:
Najbolje ti je, da snimas demo, i onda ga pokrenes da gledas. I onda sa frapsom snimas. Nece ti stopati, bar meni ne stopa.

Vjerovatno sam glup, ali mi se cini da je on isto to rekao, samo drugim rijecima.

Care, kad snimis demo i pokrenes ga, pokrenes zatim Fraps i onda ti zastopa dok snimas? Tako sam ja shvatio.

To je jednostavno do Fraps-a, nemozes popraviti, osim da u fraps-u stavis 100 fps, al to nije preporucljivo koliko ja znam .. 30 je dovoljno.
ma ovo je onaj mirz[a] debil najveci i prije kad je postavljo teme kofa daje 500 bodova lik mu pomogne on ponisti ...
lazov gladan bodova
FaruK1g je napisao/la:
lazov gladan bodova

dijete usuti!

temu sam imenovao kao da dajem 200 bodova, jer mi hitno treba pomoc oko fraps programa!

Stoga neprica nebuloze, nevezane za temu!
FragLike je napisao/la:
Vjerovatno sam glup, ali mi se cini da je on isto to rekao, samo drugim rijecima.

Care, kad snimis demo i pokrenes ga, pokrenes zatim Fraps i onda ti zastopa dok snimas? Tako sam ja shvatio.

To je jednostavno do Fraps-a, nemozes popraviti, osim da u fraps-u stavis 100 fps, al to nije preporucljivo koliko ja znam .. 30 je dovoljno.

potpisujem
NightWalker je napisao/la:
dijete usuti!

temu sam imenovao kao da dajem 200 bodova, jer mi hitno treba pomoc oko fraps programa!

Stoga neprica nebuloze, nevezane za temu!

hahaha kao 200 hahaha a dao 5 bodova
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

de ga admine osamari sviju ti pa mu oduzmi 10 bodova ja mislim da ce umrijeti od ljubmore gladan jado bodova

ali kao da dajes 200
hHAHAHAHAHAHAHAHAHA

moram malo spamati kad je debilcina
Momorija Bogme ... trebao bi to dici najmanje na 512 ili ako mozes na 1GB ... a naravno bitno je koja je graficka i kako ona radi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.