Svaki put kada preko Frapsa pokusam da snimam igranje C.S. slika mi se pomuti.... Probo sam sa kombinacijom tipki Alt + Tab i izlaskom pa ponovnim ulazkom u igru/program.... da li neko zna neki drugi program za snimanje movie-a na cs-u ili rijesenje ovog problema hvala unaprijed...!!!
Link
Fraps problem
251 pregled · 12 odgovora · otvorena 25.05.2008. u 16:48
Ostavi se frapsa...
Koristi startmovie mnogo mnogo bolji kvalitet slike..
I samo 1 pitanje.
Jel ti upalis fraps i snimas se dok igras cs ili snimis demo pa onda fraspom rezes fragove?
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26536&forum=1
Koristi startmovie mnogo mnogo bolji kvalitet slike..
I samo 1 pitanje.
Jel ti upalis fraps i snimas se dok igras cs ili snimis demo pa onda fraspom rezes fragove?
http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26536&forum=1
Zadnji edit: 25.05.08 u 16:52:53
pachanGa je napisao/la:
Upalim dok igram....!!!!
| Ostavi se frapsa... Koristi startmovie mnogo mnogo bolji kvalitet slike.. I samo 1 pitanje. Jel ti upalis fraps i snimas se dok igras cs ili snimis demo pa onda fraspom rezes fragove? http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=26536&forum=1 |
Upalim dok igram....!!!!
pa jesi vidio kako ti je malan fps od frapsa dole u cosku kad snimas? neznam tacno, ali valjda u settings moras popraviti taj fps kod frapsa...
ekser je napisao/la:
LOL ba ....
ako bash hoces sa frapsom snimi demo pa onda sjeci fragove gdje ces upalit fraps i igrat ...
| Jel ti upalis fraps i snimas se dok igras cs ili snimis demo pa onda fraspom rezes fragove? Upalim dok igram....!!!! |
LOL ba ....
ako bash hoces sa frapsom snimi demo pa onda sjeci fragove gdje ces upalit fraps i igrat ...
branche je napisao/la:
koliki bi moro biti fps
meni je stavljen na 40fps
pa jesi vidio kako ti je malan fps od frapsa dole u cosku kad snimas? neznam tacno, ali valjda u settings moras popraviti taj fps kod frapsa... |
koliki bi moro biti fps
meni je stavljen na 40fps
pachanGa je napisao/la:
pa sa kojim programom da snimam movie u cs-u
P.S.: ako znas daj mi direktan likn...lol
| LOL ba .... ako bash hoces sa frapsom snimi demo pa onda sjeci fragove gdje ces upalit fraps i igrat ... |
pa sa kojim programom da snimam movie u cs-u
P.S.: ako znas daj mi direktan likn...lol
ekser je napisao/la:
Omg.. tjeras me da spamam reko sam ti
PRVO URADI SLIJEDECE:
Udi na neki server, Kucaj u konzolu record pa ime demo-a koje zelis i igraj i snimaj se..
Kada zavrsis kucaj stop...
Onda u konzolu kucaj viewdemo pa ime tog demo-a koji si snimao...
Onda upalis "fraps" gledas taj demo koji si snimio i trazis neki frag koji si uradio
i kad nades ISJECES taj frag ubacis u vegas editujes ga malo i to je to kontas sad ?
pa sa kojim programom da snimam movie u cs-u P.S.: ako znas daj mi direktan likn...lol |
Omg.. tjeras me da spamam reko sam ti
PRVO URADI SLIJEDECE:
Udi na neki server, Kucaj u konzolu record pa ime demo-a koje zelis i igraj i snimaj se..
Kada zavrsis kucaj stop...
Onda u konzolu kucaj viewdemo pa ime tog demo-a koji si snimao...
Onda upalis "fraps" gledas taj demo koji si snimio i trazis neki frag koji si uradio
i kad nades ISJECES taj frag ubacis u vegas editujes ga malo i to je to kontas sad ?
pachanGa je napisao/la:
da thx buraz....
| Omg.. tjeras me da spamam reko sam ti PRVO URADI SLIJEDECE: Udi na neki server, Kucaj u konzolu record pa ime demo-a koje zelis i igraj i snimaj se.. Kada zavrsis kucaj stop... Onda u konzolu kucaj viewdemo pa ime tog demo-a koji si snimao... Onda upalis "fraps" gledas taj demo koji si snimio i trazis neki frag koji si uradio i kad nades ISJECES taj frag ubacis u vegas editujes ga malo i to je to kontas sad ? |
da thx buraz....
pachanGa je napisao/la:
lol
meni fps 4 kad isjecam fragove iz dema
| Omg.. tjeras me da spamam reko sam ti PRVO URADI SLIJEDECE: Udi na neki server, Kucaj u konzolu record pa ime demo-a koje zelis i igraj i snimaj se.. Kada zavrsis kucaj stop... Onda u konzolu kucaj viewdemo pa ime tog demo-a koji si snimao... Onda upalis "fraps" gledas taj demo koji si snimio i trazis neki frag koji si uradio i kad nades ISJECES taj frag ubacis u vegas editujes ga malo i to je to kontas sad ? |
lol

meni fps 4 kad isjecam fragove iz dema
playerba je napisao/la:
pa kucaj net_graph 0...
lol ![]() meni fps 4 kad isjecam fragove iz dema |
pa kucaj net_graph 0...
pachanGa je napisao/la:
jbg opet isto sranje...
jbg opet isto sranje...
Ukucaj na GooGLE : GameCAM
Program isto sluzi sa snimanje ingame
Program isto sluzi sa snimanje ingame
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.