Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Monitor - Driveri

206 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.12.2011. u 14:36

pozZ

Kupio sam monitor i sad ono kad god ukljucim kompjuter izbacuje mi da je pronaslo novi uredzaj... Citao sam u onoj knjizici sto sam dobio da treba instalirati drivere za monitor. Ali nikakav mi CD nije dosao u njega i fkt jel mi trebaju driveri ? :D
amsi je napisao/la:
Idi Downloads i nađi odgovarajući OS. Zatim samo download
Ovo je samo priručnik a ne driver download!
KRYSTAL je napisao/la:
Ovo je samo priručnik a ne driver download!
Koliko ja vidim pise download U većini slučajeva, u rubrici Download se nalaze driveri za stvari Ima 31 fajl u onom downloadu. Nemoguće da nemaju driveri ? U svakom slučaju svoje komplekse istresaj na nekom drugom

Post dobio šamar od KRYSTAL

amsi je napisao/la:
Koliko ja vidim pise download U većini slučajeva, u rubrici Download se nalaze driveri za stvari Ima 31 fajl u onom downloadu. Nemoguće da nemaju driveri ? U svakom slučaju svoje komplekse istresaj na nekom drugom
Pošto si me blokirao, ovako ću ti napisati.. Prestani pisati postove koji nemaju veze sa temom i kad si već odlučio napisati post zašto nisi provjerio? Ja sam vidio samo manuale!
amsi je napisao/la:
Imaju i za monitor Bar ja imam za svoj Samsung SyncMaster2032 BW

@krystal

Ničija nije do zore trajala Samo šamaraj... Stalo mi je do gamers.ba ne znaš ni sam koliko

Post dobio šamar od skile

Zar nije monitor plug and play o.O?
Lima je napisao/la:
Zar nije monitor plug and play o.O?
Si normalan ? Mogo sam umrijet od smijeha /hahaha

@ topic

Netreba za monitor driver koliko se ja razumijem u to.Mozda mislis na graficku i to ?
Grovestreet je napisao/la:
Si normalan ? Mogo sam umrijet od smijeha /hahaha

@ topic

Netreba za monitor driver koliko se ja razumijem u to.Mozda mislis na graficku i to ?
Ma sta ja znam, i meni je cudno bilo cuj driver za monitor, ali eto izgleda da ima... :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.