Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

How do download file from fileice,sharecash,and others..pdf.pdf

165 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.12.2011. u 21:57

Pozdrav nasao sam besplatni ebook o tome kako da se uradi survey za fileice,sharecash itd.
Meni je uspelo skino sam nekoliko filova koji su mi bili potrebni :))
link : http://adf.ly/48DJp

:)
Imam jendu stvarčicu za ovo pa prodajem premium accountove  hihihi 
ma bjazi i ti i ovakle teme vise ne bi se cudio da nisam navukao virusa s tvojim glupostima cekao update updatevao ne radi ma bjazii
OverAndOut je napisao/la:
Imam jendu stvarčicu za ovo pa prodajem premium accountove :) hihihi :D
nerazumijem ?
goran14 je napisao/la:
nerazumijem ?
Aj se skoncentriraj pa pročitaj moj post ponovo. 
Lololo, kasniš k'o puž na dženazu.
Al kvaka je u tome što gdje god treba taj survey,nema nijedna ta anketa za našu zemlju uvijek,milijardu puta sam probao,i kad se pojavi neka anketa redikujete na neki drugi sajt,kolko vidim po ovom tut-u treba se popunjavat,al idem sad probat ovo step by step pa javim jel uspjelo
TAU je napisao/la:
Al kvaka je u tome što gdje god treba taj survey,nema nijedna ta anketa za našu zemlju uvijek,milijardu puta sam probao,i kad se pojavi neka anketa redikujete na neki drugi sajt,kolko vidim po ovom tut-u treba se popunjavat,al idem sad probat ovo step by step pa javim jel uspjelo
Hidemyass.com proxy neki odeš i imaš survey ili skini super hide ip,staviti će ti Američki IP i imati ćeš survey,ali...
Survey ti je klikni ovde registriraj ovde,pa next odvede te na drugu str. pa se tamo reg. i tako 500000000 puta...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.