Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ek1 local tournament , Sarajevo

2.033 pregleda · 41 odgovor · otvorena 08.12.2011. u 11:37

Pozdrav ljudstvo,

Nismo se odavno sastali u ekiu pa kontam da je vakat vala.Kao i do sada, nista strano.
Osam ekipa na 10 racunara, uplata po ekipi 75km, sto bi ga izaslo
600km, od toga 100 ide klubu, a ostatak u ruke prvoplasiranom.
Mape standardne, sistem takmicenje dvije grupe po cetiri ekipe i da odgulimo to za dan.
Datum odrzavanja je subota 17.12. u 9h, i zamolio bih da ispostujemo ovo u 9h, da mozemo navece i potrositi ove pare sto zaradimo.
Uplate mogu i na dan turnira.

Prijave primamo na ovu temu, a ako vas interesuju neki detalji obratite se na profil internet kluba eki.

http://gamers.ba/profil/ek1_TEAM/

Ajde samo javite za sta ste, da ostavimo tour za subotu ili da pomjerimo u nedelju.
Fino , fino .

Najverovatnije Powerpuffgirls tu

Lajnap:

Anais
ColdeN
Frost
Foka
mENK

seeya. 
Ako kome treba igrac[ina] na pm. Poz i sretno sa tur-om, vjerovatno cu biti dole da gledam. 
pLg nece doci zbog tehnickih problema u ekipi. Kao i uvijek, ocekivalo se i izradili smo. Sretno ostalima na touru i uzivajte :)
moja ekipica neka dole )
Imam internacionalnu ekipu, tako da nista od ovoga nazalost, ali doletiit cu da vidim plg malo  ♥ sve
golgy je napisao/la:
pLg nece doci zbog tehnickih problema u ekipi. Kao i uvijek, ocekivalo se i izradili smo. Sretno ostalima na touru i uzivajte :)
u toj gotivi ima li mene ? :D

Post dobio šamar od 100kaa

Pukky__ je napisao/la:
u toj gotivi ima li mene ? :D
vidjecemo :D

ne valja svasta koristiti.

http://www.youtube.com/watch?v=oO7GDhx1uuk

golgy je napisao/la:
vidjecemo 
mene ima ofc? 

tada je turnir u lolu brate :)

Post dobio aplauz od 100kaa

E ovaj LOL turnir sam zaboravi skroz, izjasnite se ako hocete da pomjerimo za nedelju turnir, pa da mozemo svi fino doci ili da ostavimo za subotu.
mofo je napisao/la:
E ovaj LOL turnir sam zaboravi skroz, izjasnite se ako hocete da pomjerimo za nedelju turnir, pa da mozemo svi fino doci ili da ostavimo za subotu.
ne procitah da valja , mislio sam da si napisao nedelju dana :)
Sto da ne :D
chG 50 % dole pele bakir je ocemo sta popit na moj ili na tvoj racun :D ♥ brat ;)
100ka brate i da nije tog lol turnira, trebalo bi pomjerit za sljedecu sedmicu. Imaju ljudi samo 1 dan da se prijave. U subotu vam je bolje da te pare potrosite, a ne u nedjelju pa da u ponedjeljak sa podocnjacima u skolu/fax idete 
ek1.GSMS 100% poz ♥

yiggynat0R
PUKKY_TB
Sex Machine
DAMAGE /A/
ASKOOO
Sretno šefe sa ovim. =D
skupim mix 100%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.