Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] FB veze

602 pregleda · 40 odgovora · otvorena 07.12.2011. u 19:53

Zdravo 

Otvorio sam diskusiju da cujem vasa misljenja o tim famoznim ''facebook vezama'' . Da li mislite da su te veze samo za ''foliranciju'' ili se iz toga moze nesto napraviti ,da li imaju isti efekat kada osobu licno sretnete itd.
Ja licno mislim da je bolje kada se upoznate '' u pravo ''.

Navest cu primjer iz mog zivota - Cura ,na fb se nismo nikad ni dop .itd. ,ali sam je imao u frendovima (onako bezveze) i sta se desilo -imao sam neki sajam i došla i ona i kroz priču ovo ono ,valjda sam joj se svidio ( puno se smijala ,da ne kazem previse ) ,kasnije je trazila broj mob. itd. znate kako to ide..

Imam osjecaj kao da na fb si kul ako si u vezi ,a jedva znaš kako se ta ''tvoja'' preziva ... i ako izdrze 5 dana xD

Onda imaju i oni koji idu chatom i pitaju sve od reda ,hahah.
Šta vi mislite ,kakva su vasa iskustva ?

valjda nije diskusija glupa ..:S
miire je napisao/la:
Uglavnom, facebook mi najvise sluzi radi dogovaranja sa rajom [skola, van, trening]. Nekima je furka imati preko 3k prijatelja jer zele te proklete lajkove. Meni to nije furka, prihvatam samo one koje znam, neke iz vidjenja. Fb veza, djecija posla. Na fbu nista ne treba stavljati tj. svoje informacije i to. Ali danas se svi "j**u" za lajkove tako da im je stalo do tih lajkova, statusa i sl.
Nisam stavio neki status ne pamtim, samo stavim ako neki film uradim ili chekinam se kad sam negdje sa rajom [BBI ili sl.]
FB moze sluziti za upoznavanje ali danas je tesko, svakakvih ima morbida sto prave lazne profile, ali se to brzo skonta jer su glupi 8)
upravo :D +1
UNSS je napisao/la:
upravo  +1

http://pokit.org/get/?40cb0e7d5c5c39ba6f0c1f28dea78a92.jpg

I sta ocekujes od danasnje omladine ?  

- naravno, ova je upravo deletana ^_^
BENiO je napisao/la:
- facebook nije namjenjen za ono sto mi balkanci radimo od njega, hvala
e baš to, komentar objasnio sve.
I da, diskusija jest glupa..
reLo je napisao/la:
To je djeci naravno zanimljivo, kod mene na profilu uopste nema statusa veze nit ce ikada biti... A ovaj gore je dobro rekao da fejs uništava veze, posebno ako je neko u vezi ljubomoran pa lajkaš nekoj trebi nešto bezze to ti odmah bude raspad sistema... Kad nađem curu brišem se sa fejsa 
- Pametno , i da ti je cura imalo normalna , i ona bi isto deaktivirala profil ...

@Tema :

Naravno da je to za furanje , samo kako bi se što bolje pokazao među prijateljima . Ali takva su ti vremena došla , jednostavno danas malo koja veza dugo izdrži . Razlog bude baš ta ljubomora koja se stvori preko FB'a !

Nekažem da je FB loš , naprotiv to je nešto najbolje što osmišljeno na ovom internetu , ali ljudi ga previše miješaju sa svojim stvarnim životom , što ne bi trebalo da bude tako ...
Kakve FB veze, ja kad sam god bio sa kakvom curom nikad ne stavljam na fb, nabijaju mi notifikacije, lajkove i ostala sranja.
Facebook? You mean Rapebook?

Fresh, trash talk. Imam takvih trebčića u frendovima samo što stavljaju camelt. pikčerse i sa veoma dubokim dekolteom. Onda ja jednostavno napravim jedan funny meme i označim ih da bi mi one psovale. Priceless.

Ne vjerujem u prvi utisak riječima. To je isto kao knjiga. Ako je cover dosadan, kladim se u pun parfem para da je i knjiga. Mnogi će sad reći 'knjiga se ne sudi po koricama' ... sve sveci ocam 
Enivey, da sumiram, 'fejs veza' je fikcionalna retardacija izmišljena od strane napaćenih, umno zapostavljenih i zaostalih osoba te veoma, da se ne uvrijede, ujebanih, da ne kažem totalika retardiranih, osoba. Ako ja dejtam nekoga to ne mora znati niti fejs niti jedna osoba na njemu.

cheerz'
BENiO je napisao/la:
- facebook nije namjenjen za ono sto mi balkanci radimo od njega, hvala
ljubim te tako pametna 
Mrzim to, jednostavno nema smisla.

Moja cura nema facebook accounta sto mi se svidja , i ne bih volio ni da ima, jednostavno istrosite sve teme za razgovor na facebooku i kad se nadjete ,obostrana sutnja. Ovako je to puno bolje
Meni je to smijesno , valjda se neces naci uvrijeđen , nista osobno  . Facebook bar meni sluzi za nesto drugo da se cujem sa bliskim nekim osobama i prijateljima a ne radi tih nekih gluposti.
reLo je napisao/la:
To je djeci naravno zanimljivo, kod mene na profilu uopste nema statusa veze nit ce ikada biti... A ovaj gore je dobro rekao da fejs uništava veze, posebno ako je neko u vezi ljubomoran pa lajkaš nekoj trebi nešto bezze to ti odmah bude raspad sistema... Kad nađem curu brišem se sa fejsa :D
Ukrao si mi rijeci... :r

btw znam djecu(14, 15 god ) koja se hvale preko fejsa oni piju ovo ono, reko bi cojk' koma pjani svaki dan, a uzivo njih 10 kriju 2 tuzlaka da ih neko nebi vidio, jadno :/
Evo jedna prica od mene : Znaci imam jarana , znaci on se dop sa curom preko fb-a svaki dan srca na zidu i tako , medjutim imam jarana koji tu curu zna i uzivo , eh sad jedno jutro mi krenuli prema skoli i ta cura na trafici , pridje prvo ovaj jaran sto je zna uzivo izljube se i tako i prilazi ovaj drugi kaze:"Djesiii?" , a ona se okrenu i rece : "A KO SI TI?"
fb. je ok nacin za komuniciranje sa porodicom i tako , al ovo sto se dns radi sa fb-om NIJE DOBRO , nikako! 
najjace kad se treba slika sa pivom dole 250 lajkova, tuga
Vi ste "realno" opterečni facebook-om !

Bas cu ja ocjeniti nekoga po tome kako mu izgleda profil.
daj aplauz i napisem ti

veza:
lijep:
pusenje:
lizanje anusa:
da li cu ti zaljevati cvijece:

Post dobio aplauz od reLo

sad svi pametni u pm šta je ovo
veza:da
lijep:nako
pusenje:mmm rado
lizanje anusa: zavisi
da li cu ti zaljevati cvijece: ako i ti meni 
xpally je napisao/la:
Tebi krivo što tebe niko ne pita ? 
wtf 

Jednostavno sakrijes sva ta sranja..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.