Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 100 bodova

Rodjendanski poklon djevojci

1.176 pregleda · 61 odgovor · otvorena 07.12.2011. u 14:29

Pozdrav ljudi, ovako ,jest da je malo offtopic ali nemam se kome vise obratit na netu  . Upoznao sam curu nedavno , i sada smo u vezi, stvarno je volim , a i ona mene ,znaci posebna je ,nikad nisam osjecao ono sto sad prema njoj osjecam...

Za 10 dana joj dolazi rodjendan , a ja ne znam sta bi kupio, nemam bas ni para puno , ali volio bih da to bude nesto sto ce se sjecati, nesto simbolicno.

Pa imate li vi kakvih prijedloga ? Naravno nemojte se glupirati.

Onaj/ona ciju ideju uzmem dobija bodove.Stvarno nemam nikakvih ideja samo mi pada na pamet milka praline ono srce haha .
Znaci nesto do 20 km 
AlienzZ je napisao/la:
Paklo kondoma, da zna na cemu je.
Zna Čovjek znanje.
Kordinho je napisao/la:
j**o te kondom  bolje vadi ga na vrijeme, al pazi da ne zakmeči 8-)

Kupi joj neku sitnicu nije sve u poklonima ima nesto i medju nogama  ljubavi 
Hahahah cuj da ne zakmeči ahahah koji lik :S

A sto se tice poklona buraz samo nesto jednostavno
kupis joj steam.....
i orginal cd minecraft :)
Zavisi kakav je tip cure... Uglavnom, moj savjet ti je knjiga!

Kupi joj knjigu od Anne Fortier "Julija"!

Uz to joj kupis 3 ruze, dvije "zive" i jednu plasticnu i fino napises nesto u fazonu kad ove tri ruze uvenu tad ce i moja ljubav prema tebi uvenuti! I tu milka cokoladu u obliku srca i eto ga...

Knjiga nekih 12 KM, ruze 6 KM i milka 3 KM! To je otprilike to!  Sretno!
Mani se ti brate ruza, meda i tako tih igracaka, pa nije ona curica da joj se to kupuje. Ja sam u vezi 2 ipo godine, i nikad to nisam kupovao, jer je to obicni shit, ako mislis djevojku obradovati necemu , odvedi je za rodjendan na neko posebno mjesto, da vam bude lijepo , i taj trenutak da pamtite dok ste zivi, a sto se tice kupovanja, najbolje bi ti bilo ono sto djevojke vole, jaknicu ili neke cizmice (: Vjeruj mi brate .
Eee sad ja ne znam kolko si ti romantican, al eto ja sam svom decku razmisljala nesto tipa..

Kupis neku teku sa srcima ha hu, i polijepis unutra vase slike, a ispod svake slike neki stih iz pjesme, poruku, ljubavni citat.. Nesto takvo.  I datum kad je slika slikana..

Al ne moras na svaku stranu, ostavljaj i neke stranice prazne.. I recimo na kraju teke napises nesto tipa: Nadam se da cemo ispuniti cijelu teku.. U prijevodu, da se nadas da cete "potrajat" dugo dugo.. 

Ono, poklon je bas od srca, a nije uopce skup. 

I ima jos jedna solucija, ima ona kugla koja se protrese pa pada snijeg. E postoji u Mostaru za kupit, u Sarajevu nisam nasla. Uglavno ista takva kugla, lik stavi unutra vasu sliku, a kad se protrese, padaju srca umjesto snijega.. 
Brate trebas joj poklonit nesto sto ce stalno koristit i sto ce je stalno podsjecat na tebe .

-Ako kupis medu , prvih 10 dana ce ga gledat onda ce prolazit vrijeme samo ce kupit prasinu.
-Milka u obliku srca , nabrzinu ce je pojest , istece rok trajanja , uostalom , dok je ne pojede sjecat ce tebe.

Predlazem ti da uzmes neku narukvicu , i izgraviras svoje i njeno prvo slovo imena , i da budes fin prema njoj tako da je ta narukvica podsjeca na najljepse doba njene mladosti.
Za njen rodjendan nemoj da bi prico snjom o igricama , gaymersu , drugovima , alkoholu i ne pricaj puno o sebi .

I kao sto su oni rekli , probaj ispraznit stan , sredi sve (ali bez onih latica , fakat neces je zenit) , bez svijeca i tih kuraca .

Ako nemoze u kuci , odvedi je u neki restoran(nemoj u neku kafanu) , lijepo sve platis , dadnes poklon , malo prosetate , budi snjom dok bude trebala ic , otprati je do stana , kuce , il cega vec .

Iskljuci mobitel .

♥

EDIT : Kupi buket ruza , dadni joj kad se vidite , a poklon ostavi u restoranu , i kad dodjete dadni joj 
Kupiš joj neki lijep šal i neku fensi kapicu pošto se one pale na to jer ide zima. Ako te stvarno voli onda i da joj ništa ne kupiš biće zadovoljna, tako da to ti baš idealno dođe sa kapicom i šalom, nije skupo a svidjet će joj se. 

Evo ovako nešto:

Kupiš joj medu nekog sa srcem na kojem piše i♥you (nesto u tom fazonu).. kupiš joj milku sa srcem također malo zasladite uz medu .. ona ti vrati na najbolji moguci način i oboje sretni
Uokviris vasu zajednicku sliku I srce u kome pise TI SI MOJE PILE xD.Nece te ispasti 25KM :D :P
Moraš curu bolje upoznat. da znaš šta tačno voli. Ne ti joj kupiš cvijet onda da ga zgazi. Trebaš nešto što voli. Pogledaj kako se oblači, nešto. Majica, šal, kapa, nešto. Skromno. Ne mora sad bit bog zna šta skupo. Bitno je da je od srca 
Nista ne traje vjecno pa ni ljubav ! Nemoj se zaletati sto se toga tice :]
Šta god da učiniš.. učini to nekako smotano da bude smiješno.. tj. baciš joj osmijeh na lice.. 

- Kupi neke jeftine svijeće dovoljno komada da napraviš njeno ime od njih.. odvedeš je negdje u mrak i zapališ ih.. romantično.. 

- Ili ono srce najboljoj devojci.. i kovertu, a u koverti pismo neko romantično i tako.. 

Dobio si bruku prijedloga, debil ćeš ispast ako je ne obraduješ baš, baš, baš.. 
Vase sve slike uokviriš u Srce i Kupis joj Majicu I ♥ reason ili sta god oces  Malo para ali  vrijedi će 
Evo fakat jedan prijedlog .

Kupi joj onu onuepuzzle što na sebi imaju nešto lijepo npr srce ali ja bih ti radije preporucio nešto normalno kao naprimjer slika prirode ili evo nove godine samo neki fin motiv. Zapakuješ i to lijepo izgleda kada se otvori :D

fin motiv (znaci ravensburger su ti najkvalitetnije i imaš ih svugdje kupiti).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.