Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zimska Oprema

322 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.12.2011. u 00:41

Dobro Vece .
Drug i ja odlucimo smo ovu zimu provesti na planinama . Zanima nas gdje u Sarajevu mozemo kupiti opremu za snowboarding ili skijanje . Znaci , kompletnu opremu , i takodjer ako znate cijene bilo bi dobro.

Hvala
Javi mi se na pm da ti dam email covjeka ima sve to novo dovozi negdje iz inostranstva i veoma povoljno prodaje 

A imas iza BBI centra madnes shop imaju par dobrih bordova 
Za skije nezz ali ako ces kupovati nov bord , vezove i buce pripremi 500+KM
Imaš Madness (skuplji zbog lokacije) kod BBI i Board Room na Čaršiji odma kod "Barhane".
Daske su ti skupe imaš od 400 KM (najmanje) do 1200 i više KM, vez je nekih 220-340 KM, boots su od 200-400 KM, kaciga od 95 KM pa nadalje, hose 120 KM pa nadalje, jakna 200 KM pa nadalje, brile 120 KM (Dragon i joše neke opake marke)

Valjda će ti šta pomoći, ako još nešto treba javi se na PM 
Kod skenderije imas prodavnicu na samom ulazu uglavnom prodaju jakne dux-ove tole i tako to, naravno nista od toga ne propusta vodu npr,the north face, jack wolfskin - veoma kvalitetne jakne ugl za planinarenje se koriste... http://www.jack-wolfskin.com/en-uk/Home.aspx najbolje je da otidjes i pogledas.
Imas prije Wise,ja msm svake godine momak prodaje, ima dobrih stvari(bicikla i oprema za bicikla,skije,snowboardi,kacige,sve to vecinom profi).Cijene su super,roba je polovna ali mozzes naci dobrih stvari za male pare!
Njanja Hhahahahaha

imas na bjelasnici prodaju opreme (polovna)Mozes mjenjati svoju + nadoplata (naravno ako vise njihova vrijedi
Odes u intersport(Novo)
U rajlovcu imas milion Stvari (polovno)Mozes mjenjati svoju + nadoplata (naravno ako vise njihova vrijedi
Pa koliko znm da imaš u SKI centru da iznajmiš, ali ako želiš svoje nešta odeđ u inter sport i kupiš dolje, za cijene se malo raspitaj
Ako oces novo sacekaj malo ,
I sam vidis da nema snijega a u intersportu par dana prije nove godine pocinje snizenje (30%-50%) zavisi
Interpsport 

Jes da je drama skupo ali je i kvalitetno ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.