Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ADSL nove brzine

832 pregleda · 46 odgovora · otvorena 03.12.2011. u 00:07

Evo, mada neki znaju, nisam mogao da ne dignem temu .

od 1.januara.2012.godine velikodušni bhtelecom, ce povecati brzine ADSL 1G i svih Net Flat paketa.

exqz je napisao/la:
A ovi sa moja TV ?
Imas 2048/512 , vjerovatno ce biti 4096/1024
Meh, sad se postavlja pitanje jel bolje ostati na telemach, naprimjer, S paketu ili preci na ovaj netFlat paket od 25 km...
Od 1. januara će reLo sebi u Vitezu uvesti ovo.
Trenutno plaćam 25 KM kablovski 2 MBps... A vjerovatno će i oni podići brzine.
Nisam shvatio,sta mi koji imamo NetFlat2,po slici nisam nista skontao,mijenja li se tu brzina ?:S

Hvala,nije mi bilo jasno hocemo li se morati prebacivati na netflat4 ili ce to oni automatski. Nije ni to toliko lose,premda je pomalo jadno
BR1cK je napisao/la:
Imas 2048/512 , vjerovatno ce biti 4096/1024
A znas kad bi oni ovo uradila da nije konkurencija stisla ?
sNiiz je napisao/la:
Nisam shvatio,sta mi koji imamo NetFlat2,po slici nisam nista skontao,mijenja li se tu brzina ?:S

Hvala,nije mi bilo jasno hocemo li se morati prebacivati na netflat4 ili ce to oni automatski. Nije ni to toliko lose,premda je pomalo jadno
ti imas netflat2 , imaces net flat 4, sa 4mbit brzinom i boljim uploadom.

@ LENOX nikad

@reLo i megamix, 25KM+PDV = 29.25KM, toliko ja placam .
sNiiz je napisao/la:

Trenutno imaš 2048/256,a od januara ćeš imati 4096/384

Odlična vijest, danas sam pročitao.

Iako nisam siguran za MojaTV, ali BR1cK da se to tvoje hoće ostvariti bilo bi super
Ja ostajem na telemach

Ali dobro nek su i ovi digli bar nešto
time znaci da i BHT vrsi pritisak na postojece trziste tako da ce slijediti i povecanje brzine neta za vecinu internet provajdera radi konkurenciije ili se varam??
Brzo ćemo dogurat svi do 100mbps, ako konkurencije bude

Tada se prestaje gledati brzina, već počinje uptime
Ovo je nice, samo ne moze BHTelecom vise toliko dizati jer nema masine .. a ja cu sada imati 8 mb/ps
telemah ce kad tad past qrcu za usi :]

telecom d0k je telef0nije nece nikad propasti ;]

tjt :]

Znaci mi sa ovim od 25 kmowa .. sad imamo kao onaj od 50 kmowa ?
Ma to oko moje . Napokon malo bolja brzina :D
bok1 je napisao/la:
telemah ce kad tad past qrcu za usi :]

telecom d0k je telef0nije nece nikad propasti ;]

tjt :]

Znaci mi sa ovim od 25 kmowa .. sad imamo kao onaj od 50 kmowa ?
Upravo tako.

Već par puta sam rekao da nisu oni toliko zlatni koliko se priča(mislim na Telemach) Koliko ih je samo prešlo sa BHTelecoma na Telemach, kada se Telemach tek pojavio. Ali prema nekim informacijama ljudi se opet vraćaju na BHTelecom Jeste da oni imaju visočije cijene u odnosu na konkurenciju, ali opet pokrivaju čitavu BiH(koliko ja znam), nude kvalitetnu uslugu. Ne znam da li mi je ijednom ove godine pala konekcija.
Telemach danas prebacio bio servere na srpski link ms bio 15 i supci ponovo vratise na stari link pa sada ms 50, a upload su digli a ostao lag isti jadno.
E dobru se sjetili ccc :r Fino od njih :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.