Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[VAŽNO] G.ba MIX ćiter - blazze

834 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.11.2011. u 17:26

Dobar dan, ili bolje reći dobro veče jer je napolju već mrkli mrak.

Ova tema je prvenstveno namjenjena za diskusiju te upit višoj administraciji da poduzmu neke rigoroznije kazne. U naslovu ste već sigurno pročitali ovo "blazze", i da odma kažem riječ je o pravom old-school igraču, blazze-u. Dotični je sinoć, iz ne znam ni ja koji razloga ofirno koristio wallhack, tako da su to svi mogli primjetiti. Ban, nije dobio, s obzirom da smo željeli skupiti dokaze, u čemu smo i uspjeli. Pa bilo nas je 5-6 iz administracije na serveru, dok se igrao mix :/
Ne znam šta je želio ovime postići, ali jedno je sigurno, ovaj momak ne zaslužuje igranje G.ba mixeva, te treba biti kažnjen, pod šta podrazumjevam neku kaznu sa G.ba portala, jer je ovo ustvari bio G.ba mix. Da je koristio ćit mogu potvrditi sljedeći članovi administracije G.ba mixeva:
- insejn
- simba
- vEYRON
- coreK
- i ja (FRiTZZY)

Sada bih zamolio sve vas da pogledate demo, te one koji znaju napraviti busted, naprave, ne moraju izdvajati tekst, ili nešto, samo da isjeku djelove gdje ga ja spectam (jer je ovo moj demo) sa "upaljenim" wh-om, te postave na neku videosharing stranicu.
Takođe molim ostale old-school igrače da ne brane blazze-a, jer se na demou vidi kako ofirno koristi wh, pa bih vas molio da isti prvo pogledate, pa onda napišete post.

DEMO: http://www.2shared.com/file/SiwW7-KU/blazze.html

Pošto ne koristi više nick blazze, ovo je njegov profil: Beleth

Nemojte misliti da administracija blati "velika imena" iz prošlosti CS-a, nego da samo želimo poštenu igru i jednaka pravila za sve.

Pozdrav !
Evo ja sam od ovog Blazze-a brat ... Evo ti prvi dizes ove teme blatis momka mislim djaba jestel vi mogli njemu poslat poruku i tako mu reci da nemoze i igrat i to je to nego dizat teme ove i vi ko fol ludi ..Mislim dokle vise ovo kurcenje preko tastature sta vi mislite ko ste pogotovo ti i ovaj VEYRON vi ste obicni no liferi koji zive za virtualni svijet nemojte da mi brisete post al vas dvojicu gdje vidim pojest cu vas mozete reci da sam kreten,klosar,narkoman,bilder,online mangup al eto vidimo se samo radi ovog kurcenja i radi ovih provokacija preko interneta vi ste nista vise nego obicni karinasi eto kako cu se izraziti da vas treba povjesat 

Nemojte me citirati imate pm ko god oce da mi se obrati . POZZ

Edit : i opet ako mislite da je wh ha hu fino lana 3 km dadnete odigrate sa njim haya 
OverDoseeD je napisao/la:
Znam ovog lika. To je onaj sto se ku**i i sto je lud. Udara djecu po vilsu i tako to. Jbg ko god da ga bana srace im ovaj lik ima i burazera. Tako da ga se svi boje.Niko nema muda da mu rijeci kaze.A kamoli ban.Da vam je ovaj wertu admin mozda on nesto al ovo stalo niko nece belaja s njim. Dajte meni pa da vidite kkao ce banovi da sjevaju. A po meni je cista karina.
Čuj ne smije ,pa brate ovde niko nije bogom dan da se ne smije riječ reći ...

Ne bih ovo da komentarišem već sam dosta puta rekao svoje, ali eto ispostavilo se da sam upravu bio .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.