+ boje (kao i na mnogo klipova do sada, boje su dobre, vidi se frag, odnosno ne ometaju ga boje);
+ sync (dobar, dobar sync uz muziku, "motion" je uglađen);
+/- efekte (nije ih bilo puno, odnosno nisu došli do izražaja na ovako malom klipu čak i ako si ih ubacio ..);
- kamere (sad ovo za kamere, ne znam zašto, ali nikada ih gore nisi uradio. Na početku klipa, ne vide se CT od "žute", a na kraju, opet se ne vide CT od "keta". Mislim, to je u redu za neki intro, ali na ovako malom klipu, nisi trebao, CT su se morali fino vidjeti i na početku i na kraju);
+ fragovi (nisu loši ..)
- Nemam acc na youtube, odnosno zaboravio sam pw, ali svakako bi ti dao like, jer dislike ne bi imao smisla ni za jedan jedini fragmovie, pa i kada su na njemu "met0ri-aim-wh fragovi", upravo iz razloga što se neko potrudio i odvojio minimalno pola sata da sve to napravi, te postavi na neku video-sharing stranicu.
Očekujem brzo neki bolji edit, bar što se tiče kamera, sve ostalo je bilo OK.
P.S. Što se tiče "hejtera", nemoj dopustiti da te uopšte "dohvate", jer vidim promjenio si ime klipa, zbog čega ? Tako im samo daješ za pravo da te ometaju u tvom radu, glava gore, ni jedan od njih ne zna ni pola onoga što ti znaš