Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Externi Hard Disc Problem

163 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.11.2011. u 19:05

Dobro veće svima.

Ovako danas sam kupio Ex HDD Adata CH94 500GB.
Skopćam ga na kompjuter i krenem da odradim format i od tada kao da je crko. Kad ga ponovno spojim na kompjuter prepozna ga i pisne ono, ali dok ga nadje treba jedno 10 min i dok se ustabili, a za to vrijeme kompjuter poludi, pola stvari ne će da otvori...

i kad ga na kraju prepozna udjem u My Compute i pise Local Disc F ja kliknem 2x i pojavi se da ga trebam formatirati i kliknem da ga formatiram, ali opet isto ne će!! Windows was unable to complete format.

Evo i slika... Eto ko pomogne skromna nagrada, nemam više, da imam dao bi....

Edit: Proba sam preko disk managmenta, isto se desava, nece opet...
Formatiraj preko disk management-a. U control panelu ti je.
Checkuj bad sektore,ili skini neki dr. program za formatiranje,nebi bilo loše ni BIOS resetirati...
Ubaci u drugi USB utor.

Desni na My Computer > Manage > Disk management > odaberi taj EX HDD , desni klik, format .
Prije toga provjeri koji je File System, i formatiraj sa istim.
c/p s jednog foruma...

1. Format the drive to some other file system first like NTFS and then format it to the FAT system.
2. As in my case, formatting the drive second time didn’t result in any conflict, so you can format the drive one more time to see what happens.
3. You may format the drive from the “Disk Management” tool. Run diskmgmt.msc in the run box and format the drive from there.
Rješenje
Ako imas kod sebe cd od nekog operativnog sistema, ukljuci hdd, rr pc pokreni boot instalaciju, idi ono D-delete sve s' njeg, napravi novu particiju rr pc, udji u mycomputer, desni klik na hdd i format, quick format, i trebalo bi da rijesi to
N3sTabilaN je napisao/la:
Ako imas kod sebe cd od nekog operativnog sistema, ukljuci hdd, rr pc pokreni boot instalaciju, idi ono D-delete sve s' njeg, napravi novu particiju rr pc, udji u mycomputer, desni klik na hdd i format, quick format, i trebalo bi da rijesi to
Druze, znaci ne znam kako da ti zahvalim da imam 100000000 bodova, dao bi ti ih .... Hvala puno, vratio si me iz mrtvih, jos jednom hvala... Lock & Delete

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.