Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba Server

292 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.11.2011. u 14:46

Pozdrav

G.ba kada nema "ADMINA" pun bude citera! Znaci dodju dbl koji nezz hodati itd...
Moze malo aktivniji ADMINI da budu? Dosta vise s**nja!

Hvala :D
Server je još u tranziciji od mjenjanja headadmina, tako da su admini još u "beta" fazi. Uglavnom biće konkursa i načina da se zaradi ta pozicija ;)
PA ne mogu admini sve da stignu, i oni imaju obaveza, posao,fax, etc...Kad ima citera, nadjes nekog admina online i posaljes mu PM, rado ce uci i banovati, a ne ovako da dizes po meni bespotrebnu temu 
je napisao/la:
Server je još u tranziciji od mjenjanja headadmina, tako da su admini još u "beta" fazi. Uglavnom biće konkursa i načina da se zaradi ta pozicija 
Ma kakva crna beta faza, to su priče za djecu. Situacija je uvijek ista i nikada se neće promjeniti, to je sada evidentno. Pa ne može server 5 mjeseci biti beta, to je u najmanju ruku smiješno i priča za malu djecu.

Sanjaćete vi iguanu i alejandra.
reLo je napisao/la:
Ma kakva crna beta faza, to su priče za djecu. Situacija je uvijek ista i nikada se neće promjeniti, to je sada evidentno. Pa ne može server 5 mjeseci biti beta, to je u najmanju ruku smiješno i priča za malu djecu.

Sanjaćete vi iguanu i alejandra.
Potpis.

Vratite Iguanu i Alejandra 
massiv je napisao/la:
Potpis.

Vratite Iguanu i Alejandra 
Problem je što sada mi nedamo iguanu jer je admin za deset i nikada ga ne bih pustio da ode sa servera a poučen prethodim iskustvom on se nikada neće vratiti da vodi ove servere.
reLo je napisao/la:
Problem je što sada mi nedamo iguanu jer je admin za deset i nikada ga ne bih pustio da ode sa servera a poučen prethodim iskustvom on se nikada neće vratiti da vodi ove servere.
Znam da je gotovo nemoguce da se on vrati na g.ba pricao sam s njim oko toga momak je extra fkt kao admin i kao osoba 

Al et Vladini poslanici su opet unistili nesto sto je krenulo dobro 
Brate smarate sa ovim glupostima i samo dizete bezveze teme, ja ili bilo koji admin kad smo na serveru niko ne govori ni da ima citera niti ista slicno, a jel neko izasao ili ste "POJEDINI" vidjeli da nema admina odma pocnete spamat po G.ba!!!!!!
Također vas ima koje ubijes samo jednom i odma CITER ! -.-
Daj ba, ako bas ima toliko citera, idi na ts3 G.ba i pitaj tu da li ima admina, zapravo tu je uvijekkkkkkk 1 admin online da ti pomogne :)
reLo je napisao/la:
Sta je fora sa tim trollanjem sta hoces da postignes sa tim?

Ako imas neki predlog ili primedbu iznesi je nemoj tih fazona sanjacete vi ovo ono ovo ono fazoni pa nismo deca da se furamo na harry pottera i lord of the rings sa tim tamnim spikama lol

Juce si dobio opomenu od skileta za to trollanje i ti opet nastavljas ... ako hoces pomoci pomozi ako neces nemoj nista pisati.
vLexinho je napisao/la:
Sta je fora sa tim trollanjem sta hoces da postignes sa tim?

Ako imas neki predlog ili primedbu iznesi je nemoj tih fazona sanjacete vi ovo ono ovo ono fazoni pa nismo deca da se furamo na harry pottera i lord of the rings sa tim tamnim spikama lol

Juce si dobio opomenu od skileta za to trollanje i ti opet nastavljas ... ako hoces pomoci pomozi ako neces nemoj nista pisati.
Pa evo pomažem, trollam bladehooda da bi vi skontali da nije sposoban ni dvije ovce na papiru čuvati a kamo li voditi CS servere. Znam da istina boli, ja imam iskustva u ovome i vi dobro znate da je istina ovo što kažem i do vas je sada hoćete li nešto poduzeti ili ćete se i dalje sramotiti ovakvim načinom vođenja servera. Do vas je sve.
HOcete morgana da vam vodi server? Ja i stoka, 'vaki momci...:-[
Stavite konkurs za nove admine i stavite 5 admina i to je to, bit će nekad neki barem.
Ja sam bio 2h 25min znači 8 likova igralo ta dva sata , e pa ne znam stvarno šta da radim više .
JA ne kontam sto neki momci ovdje svaki put blate server??? Ako vam se ne svidja server nemojte ni igrati, ali brate nemoj ni da ga blatis ha ya ! I iguana jeste extra momak fkt. imao sam priliku par puta da popricam sa njim na ovu temu i on je rekao da se vise nece ovamo vracati (na server mislim) I sta sad mi kao trebamo plakati za njim...Ako se sve sagleda kako je bilo igu je i vise nego dobrodosao isto kao i alejandro  Zna se ko je krivac za server i sto je ovako los; jednom kad izgubis obraz tesko ga osvjetlis opet  ali ta faza wanna be @ je zavrsena (bar se iskreno nadam) a nas na serveru cekaju neki bolji dani (citaj; pun server)

:)
Ima jedna jednostavna činjenica, zbog koje dolazi do ovakvih stvari, a to je mali broj admina. Koliko god da nema toliko ozbiljnih momaka, morate dati više admina. Većina admina je srednja škola/fakuletat pa neki i osnovna, i različite su smjene, tako je potrebno više admina. Eto vam od mene jedan prijateljski savjet. 
reLo je napisao/la:
Pa evo pomažem, trollam bladehooda da bi vi skontali da nije sposoban ni dvije ovce na papiru čuvati a kamo li voditi CS servere. Znam da istina boli, ja imam iskustva u ovome i vi dobro znate da je istina ovo što kažem i do vas je sada hoćete li nešto poduzeti ili ćete se i dalje sramotiti ovakvim načinom vođenja servera. Do vas je sve.
potpuno se slazem sa relom,toliko zalbi na njega a ti vlado nista ne uradis jednostavno makni ga i daj nekom ozbiljnom da vodi a ne on.Head admin koji psuje banuje koristi koje kakve zabranjene addone i tako to ,,,
SpeC je napisao/la:
Brate smarate sa ovim glupostima i samo dizete bezveze teme, ja ili bilo koji admin kad smo na serveru niko ne govori ni da ima citera niti ista slicno, a jel neko izasao ili ste "POJEDINI" vidjeli da nema admina odma pocnete spamat po G.ba!!!!!!
Također vas ima koje ubijes samo jednom i odma CITER ! -.-
Daj ba, ako bas ima toliko citera, idi na ts3 G.ba i pitaj tu da li ima admina, zapravo tu je uvijekkkkkkk 1 admin online da ti pomogne :)
Brate smaras! ;)
Digne neki xy temu da je jednom bio cheater na serveru i dize se tolika hampa ? Ljudi, sta je vama ? Na serveru treba jos poraditi, slazem se, i raditi ce se. Ali nemojte padati na trollanje nekih likova koji ocigledno ne zele dobro ni nama ni serveru. Ne mozete ocekivati da napunimo server za tako kratak period, tj. period od kada su se dobili novi head admini. To dobro zna i reLo a i ostala kompanija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.