Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba Pub Ban

115 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.11.2011. u 13:20

Evo sada sam dobio ban sa servera, bez ikakvog razloga. Čak i neznam tko me banao jer je samo izbacilo ono standardno da sam dobio ban permanently, kako se to već kaže. Kada sam pritisnuo tipku "Print Screen" , stigao sam uslikati samo ovo.

Skor mi je bio 18:3, dok su ostali stalno restartirali. Igrala se mapa dust2_2x2 , kako se već točno piše, i ja sam išao stalno kratka, a ovaj drugi stalno duga. I možda četiri runde za redom ih sve pobijem sa svakim hs-om. Jedan je bio i AFK pa ga ubijem da počne druga runda.
U toj petoj rundi za redom što ih sve pobijem, ubio sam Mirsada nekog ( isto tako hs ) i uskočio sa kratke u CT bazu da ubijem "Nikulu" koji je bio AFK i tada sam dobio ban.

Admin koji me je banao da u ovoj temi stavi samo razlog bana, jer ja stvarno nisam stigao ništa upratiti jer mi je i igra crashala odmah nakon ovog gore screen shot-a.
ah ti dokaza, ti da ubijes covjek sa svojim dokazima da nisi kriv dobio bi 40 godina zatvora hahahhahahha daj kakav ss demo nesto pa da vide jesil citercic 
gott je napisao/la:
ah ti dokaza, ti da ubijes covjek sa svojim dokazima da nisi kriv dobio bi 40 godina zatvora hahahhahahha daj kakav ss demo nesto pa da vide jesil citercic 
Nije mi 12 godina da se bavim tim čitevima i ostalim pi********a. Neznam iskreno da bi ga znao pokrenuti jer nikad, baš nikad nisam cheat upalio. Kantera igram nekad ovako kad mi je dosadno, možda 3 puta mjesečno bacim malo i to je to. Inače, nije me briga za unban, ne moraju mi ga dati, samo me zanima razlog bana i koji mi je to djetinjasti debil dao.
nema lik ništa, igrao sam neki dan sa njim  Ali opet na tebi je da postaviš demo koji se nalazi u cstrike folderu 
LubluOtdihat je napisao/la:
nema lik ništa, igrao sam neki dan sa njim  Ali opet na tebi je da postaviš demo koji se nalazi u cstrike folderu 
Ice je rekao pravila, demo, ss. Ne znam ko ga je banovao, niti zašto.

Napiši meni na pm, oko koliko je to sati bilo i kad, i pošalji mi demo.

Tema lockana da nebi došlo do spama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.