Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Tetris turnir #1 - Finalni rezultati

381 pregled · 21 odgovor · otvorena 20.11.2011. u 22:59

zavrsi se i ovo neko malo takmicenje 

nazalost se od 25-26 igraca samo 9 pojavilo, od kojih je jedan prije vremena napustio.

ali mislim da je bilo jako zanimljivo za ove koji su bili tu 
i zahvaljujem administraciji koja me je podrzala u ovome 

evo kako se odvijalo

http://challonge.com/gbatetris

znaci oni kod kojih je rezultat 1-1 ili 1-2 se nisu nikako pojavili, a gdje vidite 7-0 tu se onaj sa 0 nije pojavio 

cestitam dvici i trici  dobro ste se drzali 

1, TRL

2. skile

3. sh0ck (shocky ♥ )
TRLčina, tata Mate!  GG!
GG svima koji su igrali , sto je najbitnije zabavili smo se dok smo igrali , doduse jedino je TRL bio ozbiljan 

Bilo bi bolje da se vise prijavljenih pojavilo, ali bit ce ovoga jos pa ce sljedeci put i konkurencija biti veca ...

Transakcija je odobrena. Ukupan broj dobijenih bodova : 75.  

Post dobio aplauz od TRL

Ovo što gledate je plod vaše mašte:
[youtube]F-GnSULZ7CQ[/youtube]

Cestitke.....

Pored TRL-a dosta mi i peto mjesto 
UZI 4. a lik nije ni igrao 

Post dobio aplauz od TRL

Vidi ga što je sebi naštelio, hahahah. Just kidding 

Šteta što ja nisam učestvovao, oderao bih vas. 
GG svima  samo mogli smo jos nesto iskombinovati,da ne bude npr UZI 4 koji nije ni igrao da nesto drugo vidim,pa da bude fer borba za 3 mjesto,ali otom-potom,lijepo smo se zabavili i ismijali...

Post dobio aplauz od TRL

Ma TRL imao cheat. Crack postavi taj video da vide ljudi. xd
Ono nije humano bolaaa, TRL masina  

Post dobio aplauz od TRL

crack je 4. mjesto, ali nisam mogao editovati 

Post dobio aplauz od skile

Da ti pravo kazem, zaboravio sam u potpunosti na turnircic, imao sam nekih neodloznih obaveza :\
Svaka cast na odrzavanju i samo naprijed u tim mini turnirima :)
znaci ja i crack djelimo 4 mjesto,jer smo oba u istoj fazi ispali i istim rezultatom xD
Prekrasna stvar, hvala trlu za turnir. Htio bih takodjer cestitati dobitnicima i veyronu jer me odero ko musa jarca dajte mu aplauz kao utjesnu nagradu.

Post dobio aplauz od TRL

Odigrao sam meč i po' i drugo mjesto :D:D

Odlična organizacija, kako ste se počeli prijavljivati i kukati da vas stavi da igrate mislio sam da ćemo igrati cijelu noc.

Naravno, po ko' zna koji put FAIL !!!

Tražite conteste, recenzije, turnire, a nigdje vas 

Ne znam šta da organizujemo da bude zadovoljavajući odziv, da se možemo normalno zabaviti 

TRL samo nastavi, ako šta treba tu sam 

Post dobio aplauz od TRL

Ja nisam učestvovao, a prijavio sam se. UZI zna razlog, još danas sam mu napisao, ali eto, trebao sam možda TRL-u. Ova igra, onaj dan kad sam je skinuo mi se zgadila iz prostog razloga što se za okretanje kocki koriste 3-4 tipke, znači rotate left, right, sve odvojeno, a ja sam navikao na tetris sa jednim okretanjem odnosno jednom tipkom za okretanje. Tako da, nemojte zamjeriti, ali ako se bude dizao ovaj novi Tetris turnir, a okretanje bude na jednoj tipki, obavezno učestvujem. Usput, već posjedujem takav tetris, da ne kaže neko da ne postoji =)

Pozdrav i šta reći nego čestitke onima koji su učestvovali !
Odlično sam se zabavio u 10 minuta igranja, Shock me podero.
Nisam mogao vjerovati koliko je zabavno i koliko sam se ismijao skupa sa Veyronom i Shockom.
Ovo je odličan turnir, šteta što nas je malo igralo... valjda će drugi put će da bude bolje 

Čestitke bodovanim korisnicima, TRL prejak si, pozdrav.

Post dobio aplauz od TRL

FritzzYYYY je napisao/la:
Ja nisam učestvovao, a prijavio sam se. UZI zna razlog, još danas sam mu napisao, ali eto, trebao sam možda TRL-u. Ova igra, onaj dan kad sam je skinuo mi se zgadila iz prostog razloga što se za okretanje kocki koriste 3-4 tipke, znači rotate left, right, sve odvojeno, a ja sam navikao na tetris sa jednim okretanjem odnosno jednom tipkom za okretanje. Tako da, nemojte zamjeriti, ali ako se bude dizao ovaj novi Tetris turnir, a okretanje bude na jednoj tipki, obavezno učestvujem. Usput, već posjedujem takav tetris, da ne kaže neko da ne postoji =)

Pozdrav i šta reći nego čestitke onima koji su učestvovali !
da si ti meni ziv i zdrav, na SVAKOM tetrisu (znaci od nastanka tetrisa) pa do dana danas imas LEFT i RIGHT okretanje. to sto si ti navikao da okreces samo u jednu stranu, to je apsolutno tvoja stvar. podesis sebi u kontrolama da hoces samo desno da rotiras i igraj. ni jedan tetris nema samo u jednu stranu da okreces. provjeri sam . i da, trebao si meni javiti
Sto je najgore nisam ni upratio temu kad je izasao ovaj porekad odnosno kad je krenuo ovaj turnir. Eh svasta, valjda ce biti uskoro #2 jer se brzo odigrao ovaj #1.

E pa stvarno ne znam, kako nisam upratio 
ja uso na gamers u 22:03 kad vidim poruka od skile-ta , kaze ajd da igramo i ja bas kreno ulazit , trazi javu :S

ja skinem da vidim rezultate kad ono 7-0 za skileta :S

sve u svemu svaka vam cast , nadam se da ce ih jos bit 
Svaka vam cast za ovo.
Nisam bio tu da se prijavim za igru, a igro bih dobri stari tetris 
Hahahaha moj Čola, ti samo dižeš konteste, igrice đe znaš da ćeš pobjedit'.

gg
hahahhahhah kako sam se ismijao kad sam igrao s onim likom   zaboravih mu nick opet 

aj gg organizuj o5 ovo takmicenje 
GG , TRL

Trl sve naštimo one koje nisu došli (mene) : (

žao mi pravo j**o ga račuran i fajrfox --.--

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.