Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Portugal - BiH

4.043 pregleda · 271 odgovor · otvorena 15.11.2011. u 00:02

Za tacno 22 sata Bosna ce da igra protiv Portugala za plasman na evropsko 2012 koja je najveca zelja svakog navijaca Bih reprezentacije, i zato pozelimo nasim zmajevima srecu i da ih podrzimo u Lisabonu protiv snaznog Portugala. Bosna ako bude igrala 1:1,sto ocekujem taj rezultat a mozda i pobjedu ona ce se po prvi put plasirati na evropsko i to ce biti historiski dan za sve gradjane ove preljepe Bosne i Hercegovine.Zato navijajte za bosnu svim srcem i glasom i da i mi vidimo to ljepo Evropsko. Sretno zmajevi ♥ sretno BOSNO ♥ PORTUGAL IS GOING DOWN !!

http://www.youtube.com/watch?v=egkTQuqZo88
Sretno, abd da pobjedite ZMAJEVI Bosanski!
Nadam se pobjedi Bosne i Hercegovine  Sretno BiH ♥
Igraj BOSNO nedaj se igraj svi smo uz tebe ale ale aleeeeeeeeeeeeeeee
Sta drugo reci, nego sretno zmajevi i nadati se što boljem rezultatu i prolazu BiH 

♥ BiH
Portugal pada večeras, naprijed Bosno i Hercegovino, SRETNO ZMAJEVI... !!!!!

Svi za jednog, jedan za sve !!!

Ulozio sam na Bosnu i ono malo boba sto mi je ostalo :D, ulozio bih sve za nju samo da prođemo aBd na Evropsko 2012, u inat drugima ! ♥

♥ ♥ ♥ ♥ BiH ♥ ♥ ♥ ♥
Ma najmanje 0-1 za BiH. Nema se šta tu raspravljati.

Naprijed BOSNO!

.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.
¸ ♥ BiH ♥
.¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤
..
☻/
/▌
/
Ronaldo promasi gol ,tj on promasi loptu Kriv mu je travnjak
pa on uzme grudu zemlje i baci je onako ljutiti (jer on misli da mu je ona kriva) ,sta je trebao uraditi Ibisevic kada mu je lopta vidno oskocila ? on je trebao uzorati Bilino Polje ,, heh

BiH aBd vcrs 1:1 i prolazi na 1 velio takmicenje .. da i nas Bosance i Hercegovce malo sunce ogrije :) i nasi su igraci navikli na dobar travnjak tako da ce i njima to biti olaksica vcrs da i BiH pokaze kakvu masineriju ima :) uz sjajne navijace na tribinama nadam se ,, ali i uz bodrsku navijaca BiH joji ce dati doprinos ovom Plasmanu na Euro ...
Sretno zmajeviii ♥ ♥ iiii hahha scotzzz dobra ti ovaj link aahahah
5 tiketa po 10 km da veceras bosna prolazi , bosna 2 i vise od 3 gola !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.