Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Recenzije vol2. - Pobjednik

347 pregleda · 30 odgovora · otvorena 14.11.2011. u 19:53

Ćao, ćao.

Došao je kraj i ovom contestu, moram reći da nismo zadovoljni odazivom. I da ćemo se poslije dogovoriti da li će biti vol3. Da ne dužim, ovakav je poredak:

1, Biggie_PK
2. zhady
3. damiiRR

Sve čestitke, pobjedu je odnio jednoglasno. Ovaj put se stvarno izdvojio od ostalih sa svojom recenzijom. Žao mi je što sam i ovaj put morao šamarati jer su pojednici pokušali izvršiti kojekakvu prevaru.

Nagrada od 100 bodova će biti isporučena Bigiju. Vidimo se. 

P.S.
Skile i Lima su 4. mjesto, čisto nako da se zna.  Hahah.
Cestitke svim ucesnicima, bilo je par dobrih recenzija ali je odaziv bio slabiji nego prosli put, a ocekivali smo naravno vise.

Jos jednom, cestitke pobjedniku i ostalim ucesnicima 
Cestitke pobjednicima, ucesnicima i organizaciji 
Čestitke najboljima, samo nastavite ovako raditi! 
Čestitam Biggie , jako dobro odrađeno. Iskreno, meni je bila najbolja nekako od svih.
Iako je teška odluka bila, jer je bilo stvarno jako dobrih radova, čestitam svima koji su učestvovali i uložili truda. Svakako ću slijedeći put dati bar jedan premium kao dodatak pobjedniku. Jedino mi je krivo što nisam sudjelovao.
Cestitke pobjednicima 
Čestitke pobjedniku kao i ostalim učesnicima.
cestitam svima koji su pobjedili i ostalim ucesnicima;)
Cestitke pobjednicima ! 
harre je napisao/la:
cestitam svima koji su pobjedili i ostalim ucesnicima;)
Pobjednik je samo jedan, a ovo ostalo su Prva i Druga pratilja 
Skile nije zasluzio 4 da dijeli sa vak'o jakim Limom al et haha 

Post dobio aplauz od DrawN

DrawN je napisao/la:
Pobjednik je samo jedan, a ovo ostalo su Prva i Druga pratilja 
moja greska 
Svima cestitam na trudu,a narocito pobjedniku 
hvala
Puno mi znači 4. mjesto, iako Lima misli drugačije znam duboko da sam zaslužio to mjesto. Ovo mi daje podsticaj za buduće zalaganje.

Lima vidimo se sljedeći put, dobro se pripremi  Kako god ovo mjesto dijelimo sa klupe.

btw, bodovi su isporučeni i čestitam na urađenoj recenziji. Pročitao sam dosta finih recenzija  Nadam se da će se nekad ove recenzije dignuti na veći nivo.

Samo naprijed momci, imate podršku 

Post dobio aplauz od DrawN

LaquE je napisao/la:
Čestitam Biggie , jako dobro odrađeno. Iskreno, meni je bila najbolja nekako od svih.
Iako je teška odluka bila, jer je bilo stvarno jako dobrih radova, čestitam svima koji su učestvovali i uložili truda. Svakako ću slijedeći put dati bar jedan premium kao dodatak pobjedniku. Jedino mi je krivo što nisam sudjelovao.
Ništa ne brini, vjerovatno ( tj. sigurno ) će biti još ne samo ovakvih contesta nego i mnoštvo drugih nadam se.

Čestitke pobjedniku, nešto manje ih je učestvovalo na v2, nego na v1, al' šta je tu je. 
skile je napisao/la:
hvala
Puno mi znači 4. mjesto, iako Lima misli drugačije znam duboko da sam zaslužio to mjesto. Ovo mi daje podsticaj za buduće zalaganje.

Lima vidimo se sljedeći put, dobro se pripremi  Kako god ovo mjesto dijelimo sa klupe.

btw, bodovi su isporučeni i čestitam na urađenoj recenziji. Pročitao sam dosta finih recenzija  Nadam se da će se nekad ove recenzije dignuti na veći nivo.

Samo naprijed momci, imate podršku 
Moraš mi se malo uozbiljii.
@ Lima i ti isto 

Hvala što nas podržavaš, puno nam to znači. Drago mi je da ste sretni i zadovoljni 4. mjestom. Više sreće drugi put. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.