Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] BiH - Portugal

1.176 pregleda · 60 odgovora · otvorena 11.11.2011. u 11:57

Evo vidim da nema nijedna tema jučer i danas pa sam postavio..

Mogao sam primijetiti da je danas nekako u Mostaru opustenija atmosfera, kao i u školi sve je nekako bezveze.

Je li vrijeme da se plasiramo ili opet ce nade uništiti Portugalci

Vaš komentar!?
BiH - Portugal 1 (2:1)
Turska - Hrvatska x2 (0:0 ili 0:1)

Sretno Zmajevima veceras, realno mozemo proci ako Webb bude posten.... 
♥ BiH
Danas aBd slavimo 2 pobjede.

Gazi Bosno mali Portugal, hrvate ce gazit TURCI !
ACAB je napisao/la:
Danas aBd slavimo 2 pobjede.

Gazi Bosno mali Portugal, hrvate ce gazit TURCI !
kakvu ti pobjedu imaš ako turci zgaze hrvate ? nidje veze

što se tiče ove utakmice, bih portugal , valja x
milan je napisao/la:
BiH - Portugal(s.t.) 2
Turska - Hrvatska 1
Estonija - R.Irska 2

kvota : 13.46
uplata : 10 il 20 km
Tesko da nas portugal dobije milane :=)
Turska udure po meni su jaci :D
Irska nema sanse da dobije estoniju :D
Huh Sretno Nasim Zmajevima aBd minimalna pobjeda, pa onda tamo otici cuvati rezultat ili kako vec Susic sta planira D:

a sto se tice sudjenja sudi Web tako da bi trebalo barem malo biti fer sudjenje, jer ipak nece ni on da se obruka i da gura Portugal ono bas ofirno, covjek je klassa na kraju krajeva tako da od sudija ocekujem da dobro obave svoj posao 
bibY je napisao/la:
kakvu ti pobjedu imaš ako turci zgaze hrvate ? nidje veze

što se tiče ove utakmice, bih portugal , valja x
Imam istu onakvu pobjedu ko sto ce imati pola mostara ukoliko hrvatska pobjedi, ako si pametan skontat ces 
Male su šanse ali šta je tu je. 
Sta opustenija, vidjet ces kada Musla bude gorila xD hahahha przakat ce gume hahah XD
Male su sanse da pobjede  al sretno 

@UZI

Mozes doci ako je ostalo baklave od Bajrama  
Kordinho je napisao/la:
Male su sanse da pobjede :D al sretno :P

@UZI

Mozes doci ako je ostalo baklave od Bajrama :P :D
Sta ti pametujes dobit cemo,hoces sada da ti na vrata kucam xD

Ima da dobijemo ^^
Realno govoreci ne vjerujem da cemo uzeti Portugal al uvjek ima ono malo nade da cemo uzeti pa sta bude bude nek nam je Bog na pomoci .. Samo i ako ispadnemo da se ne obrukamo sa nekim rezultatom ...
Daje te glupe komentare tipa "kako može da jedan ronaldo ne ode na euro ili kako jedan nani nemože da ode na euro" totalno glupo fudbal je igra i ne pobjeđuje uvjek bolji što je se dokazalo kroz historiju kako su hrvati dobili engleze na wembliju pa ih izbacili iz grupe kako je jedna estonija koju smo mi dobili 9 : 0 u dvije utakmice izbacila moćnu Srbiju. Večeras opušteno i nadat se najbolje =)
Lima je napisao/la:
Nadam se dobrom rezultatu veceras, jos malo pa krecem za Zenicu.
Mislim da bi najbolje bilo kada bi dobili 1:0 ili da odigramo utakmicu a da ne primimo gol.
Sto se tice samog Portugala, to je jaka reprezentacija u to nema sumnje, ali imaju i oni svojih mana (ko ih nema), mi smo u velikoj gabuli sto se tice zutih kartona i problema u zadnjoj liniji gdje fale tri igraca, valjda ce Pape nesto iskombinovati tako da se taj nedostatak u najmanju ruku smanji ili neutralise sto bi bilo odlicno za nas sastav.
Vezni red nam je dobar al je preopterecen zutim kartonima.
Sto se tice napada tu ne moramo voditi neku veliku brigu, znamo ko je gore i kako igra/ju ti momci u svojim klubovima.
Najvise me strah tih zutih kartona na koje ce ici Portugalci da izbace dosta igraca koji imaju trenutno zute kartone da bi dobili dupli i tako u revans susretnu ne bih igrali.
Sudi nam Englez dobro se mi sjecamo Spanije, tada nas je isto Englez ukopao sa sudackom nadoknadom, al fala Bogu nije isti sudija.

Al jarane je***o sudi nam Howard Webb lik podjelio 50 zutih kartona u kvalifikacijama.

Treba imati onu stvar pa staviti 100km 
howard webb je sudio prosle godine finale svjetskog prvenstva i finale lige prvaka pa ti skontaj malikee 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.