Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mjesto koje bi voljeli posjetiti

1.175 pregleda · 55 odgovora · otvorena 10.11.2011. u 21:48

Pozdrav, svima.

Evo ova tema je mislim nekad bila u IF. Al evo prilike da prodiskutujemo i da izneste vašu želju gde bi ste voljeli otići i koje mjesto posjetiti.

Moja velika želja je posjetiti LA i onaj dio Beverly Hills. Da vidim te glamurozne vile i sav taj raskoš i sjaj. Isto tako volio bi dole Indiju i dijelove Azije u meni budi znatiželju ta njihova kultura, tradicija i običaji. Eto to se neke destinacije od mene.
Bio sam već u Turskoj i Austriji. Turska mi se i nije tako dopala dok je Austrija ostavila veliki utisak u meni i želio bi je opet posjetiti. Njihov nacin zivota me jednim dijelom impresionoriao.

Pa, izvolite vaše destinacije ?

Mjesta na koje bih ja volio otici su : Abu Dhabi, Istanbul te u Nicu ( i tu famoznu azurnu obalu ).
Volio bih otići u Tursku i nadam se da ću ići sljedeće godine imam planove 

Turska veoma lijepa država, uvijek sve u pokretu svi sretni .... 

New York i Miami
zelja mi je otic na Ibizu, Amsterdam (zna se zbog cega), London, Gardeland, a posebno Turska u Antaliju ili Istanbul...:D
Jasno, glasno VENECIJU ! 
New York.

Znaci da prođem Brooklyn, da prođem kraj Manhattan, Queens.

Da vidim zgrade u koje se zabili avioni, da budem na jednoj NBA utakmici između Los Angeles Lakers-a i Miami Heat.
Da šetam Times Square da gledam tu Džamiju što su napravili u zgradi il kako već. Samo hodanje i kupovanje tena `Jordan´, "skaterice" itd, da se vozam njihovim metrom, itd.

Samo NEW YORK Il eventualno Los Angeles da posjetim beverly hils, da vidim sve te poznate glumce, vile.

United States of America ♥
Deliriumm i KillaOr braca moja prepametna preplemenita :D Destination : LIVERPOOL !
Stockholm.

I naravno Oskarshamn - Kod AlienzZ-a, da me nauči kako se sexaju Šveđanke. 

Post dobio aplauz od NightWalker

Zhak je napisao/la:
Eto ja glup , pa ne znam da ima grad Manchester . Ti sad ispo' pametan ili si me zajebo' ?
zasto pises ' kad ne znas kad se pise ?
London , Venecuela ! 
Evo malo neocekivano mjesto

Ja bih volio da posjetim Černobil
Privlace me ti napusteni gradovi pogotovo u doba Socializma

Mislim one zgrade koe su i danas moderne ;)
Kako je to prije izgledalo
Mislim taj grad je netaknut ostao
Samo su im rekli "kupite prnje" i wozdra :D
1. Los Angeles
2. New York
3. Abu Dhabi
4. Bora Bora:D
1. Dubai

i opet otic u gardaland(vec sam bio prije 2-3 mjeseca i bilo je extrA) al icu vjerovatno u 6 mjesecu kad bude toplo :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.