Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Facebook - zblizavanje ljudi ili pak mrznja...?

446 pregleda · 21 odgovor · otvorena 09.11.2011. u 08:41

Ako me ista zvicira vise od hatera to su nepismeni h8teri.
Npr, momak uzme 9mm i ode u školu i pobije pola razreda. Je li kriv proizvodjac oruzja ili taj momak sto je pobio pola razreda? Facebook je samo alat ljudska psiha je kriva za postupke. Ne branim facebook, nije ni meni drag.

Post dobio aplauz od pN

cekaj , zashto mora da znaci da je fb kriv za ovo?
ona je to mogla da uradi i iz drugih razloga cak da i fb ne postoji , ne branim fb i ja ga mrzim ali ovo je glupost :)
Po mom mišljenu društvene mreže su veoma dobra stvar, ne znam što se tiče zbližavanja ljudi ali za zabavu, za "upoznavanje" novih ljudi, stvaranje novih prijateljstava. "Upoznavanje" i zbližavanje su 2 veoma različita pojma i stvarno mislim da se "zbližavanje" ne može dogoditi tu.

Također, možete predpostaviti koliko je ljudi ponovno počeli "pričati" sa osobama/prijateljima sa kojima se nisu čuli godinama. Znam da i neki od vas dijele to mišljenje i da se pronalate u tome, jer i ja sam npr. preko facebooka nakon dugo vremena ponovno počeo pričati sa rajom za koju nisam čuo godinama.

Na kraju krajeva i ovo je neka društvena mreža, tako da ne mislim da tu ima išta loše.

Samo ljudi previše shvataju to, i naravno da će dolaziti do raznoraznih incidenata jer im facebook počinje biti "drugi život". A treba nastojati da se to nikada ne desi.

Lično sada ulazim na facebook samo radi Gamers.ba, i nikad nisam nešto bio opsjednut kao neki ljudi.
Pa opet nie facebook kriv. Krive su ove glupace .Msm i bez fejza bi saznala da su prekinule prijateljstvo i opet bi joj zapalila kucu.

Sve u svemu TUGA :(
iMZ je napisao/la:
Ako me ista zvicira vise od hatera to su nepismeni h8teri.
isto 

Post dobio šamar od aTiLa

Bolesni umovi 

zasto da je*eni fejsbuk manipulira tobom.. samo mi nije jasno sta vecina njih, radi 24 sata za tim sr*njem.. ceka notifikaciju, lajk, poruku, ko ce se javit na chatu..

nisam ovisna, udjem 1 put eventualno 2 , kad mi neko treba ili kad sam vec na kompjuteru.. a namjeravam ga i deaktivirat

Neka vam je Bog na pomoci
Ma ima ti danas svakavih debila, al ako ti si prijatelj sa nekim normala neces s njim na fb pricati, kafa i lagano.
Ma fejzbuk je cudo pogotovo za ljude koji su odrasli u okolini koja ne pruza nikakvu vrstu zadovoljstva . .
Ja sam na fb-u iz dosade, mogu reci da sam ovisnik, bmk, ionako mi je cirkuz uvijek tamo.
Neko to shvata ozbiljno, sve te grupe, statuse, linkove i evente. .
Ljudi hrane svoj ego kad im neko lajka status ..
Fura se ko treba i ko ne treba. .
Otislo je ovo sve u. . da ne kazem gdje. 
Licno po meni, fb je dobra stvar, recimo, ako imas kak'e rodbine negdje daleko, mozete se lagano, bez ikakvih problema cuti, vidjeti, etc. .
Svatko protiv Facebook-a a svi ga imaju i svi su na njemu.
Ako ti smeta nemoj ići i ćao.A ta što je zapalila kuću ima ozbiljnih psihičkih problema 
miaky je napisao/la:
Ma fejzbuk je cudo pogotovo za ljude koji su odrasli u okolini koja ne pruza nikakvu vrstu zadovoljstva . .
Ja sam na fb-u iz dosade, mogu reci da sam ovisnik, bmk, ionako mi je cirkuz uvijek tamo.
Neko to shvata ozbiljno, sve te grupe, statuse, linkove i evente. .
Ljudi hrane svoj ego kad im neko lajka status ..
Fura se ko treba i ko ne treba. .
Otislo je ovo sve u. . da ne kazem gdje. 
Licno po meni, fb je dobra stvar, recimo, ako imas kak'e rodbine negdje daleko, mozete se lagano, bez ikakvih problema cuti, vidjeti, etc. .
MaWa SwaTkA pLaWa ( PrObAj Na Download mOzDa Me I sKiNeS )

Ovo mi je koma, kad vidim na necijem profilu
probaj na download možda me i skineš ahhahahahaha 

šta reći, koju posluku porati? kao što kina kaže ako imaš nešto protiv nemoj ulazit i ćao. ja lično nemam ništa protiv tako da i ovo mi je smješno.
Techeran je napisao/la:
Svatko protiv Facebook-a a svi ga imaju i svi su na njemu.
Ako ti smeta nemoj ići i ćao.A ta što je zapalila kuću ima ozbiljnih psihičkih problema 
potpis 
A ta sto je zapalila kucu nek dode u Tuzlu ima jedan dobar psihijatar.
Ova je bolesna sigurno, normalan covjek nebi ni primjetio da ga neko brise XD
Ja zivim za jedan dan : dan kad ce fejs pasti xD . Nista mi draze ne bi bilo od toga da facebook neko obori.
Saznaj ko ti gleda profil ! 100% provereno ! 

Neko je gore napisao: "Samo ljudi previše shvataju to, i naravno da će dolaziti do raznoraznih incidenata jer im facebook počinje biti "drugi život". A treba nastojati da se to nikada ne desi."

Mislim da je veci problem sto pojedinim osobama , kojih je nazalost sve vise, fejsbuk postaje primaran pa tek onda rl ...
Zhak je napisao/la:
Ja zivim za jedan dan : dan kad ce fejs pasti xD . Nista mi draze ne bi bilo od toga da facebook neko obori.
Cheerz 4 anonymous hihihihiih
Zhak je napisao/la:
E to bi bio drugi rodjendan majke mi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.