Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

N96 Flat kabel, kako vratiti podatke?

167 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.11.2011. u 16:34

cao cao 

Znam da nije racunar, ali ipak je hardware problem zar ne?
Ovako, Nokia N96 mi je otisao flat kabel, znate kako je, nista ne vidim. Helem nejse, treba mi hitno objasnjanje kako 'na slijepo' ili sta vec da prebacim sve podatke sa mobitela na racunar i da usput izbrisem sve. Imam nekih veoma vaznih informacija i ne mogu se dovoljno pouzdati u serviser, kazem vam veoma vazne stvari.

gogogo

btw. ako nisam spomenuo, ne znam nista na slijepo na mobitelu. odavno ga nisam ukljucivao tako da treba svasta nesto nariktati od datuma i vremena itd. pa ne mogu na slijepo ono da odaberem pc suite, a kada sam krenuo da usb samo lagano prikopcam na PC jednostavni nije htio da prepozna ili synca kako god. hope it helps
Kad ga upališ, stisni par puta tipku ' OK '. Onda skopčaj USB kabal i sam će instalirati flash drivere. Zatim jednostavno prebaci podatke.

Eh sad ako ti nešto drugo treba, da hodaš po meniju, mogu ti pomoći i u tom slučaju, samo ne znam da li je ista struktura softvera / menija kod N96 i N95 8GB.
Mozda nije neko direknto rjesenje, ali pokusaj naci kabal koji omogucava spajanje N96 sa TV-om.
Imam isti problem sa N96 vec pola godine, a preskupa mi popravka pa ga koristim kao MP3. Upalim ga, spojim sa TV-om i sve nastimam.

Almir je napisao/la:
Kad ga upališ, stisni par puta tipku ' OK '. Onda skopčaj USB kabal i sam će instalirati flash drivere. Zatim jednostavno prebaci podatke.

Eh sad ako ti nešto drugo treba, da hodaš po meniju, mogu ti pomoći i u tom slučaju, samo ne znam da li je ista struktura softvera / menija kod N96 i N95 8GB.
Imam instaliran onaj neki Nokia Suite, mada ga nikad nisam koristio, odnosno nikad ga nisam syncao. Uglavnom, kada sam pokusao sa SIM karticom Bog sami zna nije se ni upalio. Sada kad sam je izvadio rejpo OK i cuo sam ono kako je se upalio. Uvalim USB ali nista. Nit' instalira drivere nit' sta. Da li trebam uninstall taj Suite kako bi radio kao obicni flash ili ne znam, ne znam...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.