Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 150 bodova

Canon PIXMA iP 2200

105 pregleda · 3 odgovora · otvorena 09.11.2011. u 17:09

Problem riješen, otišao i kupio novi KETRIĐ za COLOR i radi.

0vako...

Problem je sljedeci, nakon dužeg vremena koje je prošlo, danas odem da napunim "ketriđ" za printer, i kaze mi frajer "kolko ti ovo dugo stoji ovako?" na sta odgovaram "ma vjeruj mi puno", prodju 2-3 minute, dodje lik, kaze ne moze ti ovaj, jedino novi, 38 markica, aj' reko daj, i tako uzmem novi "ketriđ" za Canon PIXMA iP 2200, model "ketriđa" je "PG-40" kao i prošli, ajd meni svejedno, puca mi ona stvar, ionako printer jednom godišnje koristim, sjednem za komp, uvalim "ketriđ" kad je***o blinka naranđasto dugme, uh reko, ajmo Driveri, ovo ono, google prekuco do 37 stranice, nista ne pomaze, znaci, problem je u tome sto meni printer ne PREPOZNAJE "ketriđ" za BOJU, iz nepoznatog razloga -.-" Ako je neko imao slican problem, ili mozda isti problem, nek javi, ako ne, skontajte nesto da ovo sredim.

PS. Nemojte mi srat, google, ovo ono, znaci naskido sam se pun k' nekakih aplikacija za resetovanje printera, pokusavo nekakve "self made" trikove pritiskajuci dugmad na printeru u nekom "izvnrednom" redoslijedu, međutim ni to nije pomoglo :|

Jel sad treba da kupujem novi COLOR "ketriđ" ili da pljunem printer ?

PSS. Ne moze da mi printa ni kad izvadim COLOR "ketriđ" tako da onaj, neko, nesto ? Trange mange ?

Dat cu jos poena ako mi sredite problem.
Nisi dobro instalirao drivere garantovano ili su outdated, saću ti naći dobre bude edit!

http://software.canon-europe.com/products/0010231.asp

Eto, izbriši te instaliraj ove pa pričaj šta se desilo !
Ako imas skener kameru ili slicno izzbaci sve i ubaci samo printer ... i meni tako nesto sto nije htio skener jer kamera bila prikopcana mako usb od kamere i sve u redu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.