Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Router problem

226 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.11.2011. u 12:40

Imam dakle problem sa routerom, tacnije konektovanjem na 192.168.1.1.

Ne znam zasto ali kada god ukucam "192.168.1.1" ne izbacuje mi uopste window da kucam ussername i password od routera vec samo mi izbaci sljedecu sliku:

Uradio sam reset routera, razna sranja ali i dalje mi izbacuje ovo umjesto prozora za ussername i password. =/
Probaj se logovati preko 192.168.0.1 ili tp-link login. Naravno,ako ti je TP Link ruter radit će ti. ( vjerovatno )
idi u control panel, network connections i na local area connection idi status, suport i vidi sta ti pise pod default gateway i taj broj unesi u browser i trebalo bi uci.

postavi tamo u local area con ip 192.168.1.1 i ono ostalo dole pa onda kucaj taj ip za ruter
Evo sad bas provjeravao, patio se... sa drugog PC-a pojavljuje se window i mogu konektovati a sa ovog na kojem ja radim ne mogu, wtf..

btw pokusavao sam sve te vase opcije ali ne pomazu..
besh4 je napisao/la:
Evo sad bas provjeravao, patio se... sa drugog PC-a pojavljuje se window i mogu konektovati a sa ovog na kojem ja radim ne mogu, wtf..

ma nece ti ni pomoci bez jedno 150 bodova :D

Post dobio šamar od Soviet

Izbrisi cookies.

Post dobio aplauz od nermin

besh4 je napisao/la:

ne mozes uci ni sa jednog drugog PC-a nego sa onog sa kojeg si prvobitno napravio koneciju za wireless router, isti sam problem imao..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.