Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

IEM Kvalifikacije za BiH

784 pregleda · 23 odgovora · otvorena 01.11.2011. u 21:43

Pozdrav

Stiglo je vrijeme za izabrati ekipe koje će dobiti šansu nastupiti na Intel Extreme Masters eventu u Kijevu. Bosna ima mogućnost poslati jedan team u daljnje kvalifikacije te ovom prilikom najavljujemo kvalifikacijski kup! Iskoristite priliku odmjeriti snage s najjačima u ovoj igri i prijavite se na bosanske kvalifikacije.
Sve potrebne informacije vezane za IEM Kiev kao i za bosanske CS 1.6 kvalifikacije slijede na linku http://www.esl.eu//ba/cs/5on5/ladder/news/175129/
Euforiu treba poslati, dokazali su da su ubjedljivo najjači što se tiče CS-a i naše države.

I valjda naslov treba glasiti "qIEM Bosne i Hercegovine" Ali eto.
eu4ia bi jedino iz BiH mogla nešto više napraviti.

gogogogo eucetrija
Sretno svim ekipama, zelio bih da nasu zeljmu predstavlja eu4ia najjaci su sto su dokazali svaka im cast i oni bi se tu dobro snasli
DAL JE MOGUCE DA SAM U RUMUNIJI KAD SU KVALIFIKACIJE ZA IEM........................................
milan je napisao/la:
DAL JE MOGUCE DA SAM U RUMUNIJI KAD SU KVALIFIKACIJE ZA IEM........................................
Vi idte u Rumuniju a 6pack na IEM.

Ionako su jači
milan je napisao/la:
to je taktika od 6pack

bih je uvjek faila na esl-u kad je rijec ne kim kvalifikacijama, ligama, turnirima, nadam se da ovog puta nece biti tako.

gl
Semirn je napisao/la:
to je taktika od 6pack :D

bih je uvjek faila na esl-u kad je rijec ne kim kvalifikacijama, ligama, turnirima, nadam se da ovog puta nece biti tako.

gl ;)
JA STVARNO NE VJERUJEM DA SU STAVILI KAD JE DREAMHACK STO BI MI TREBALI TO DA PROPUSTIMO NIJE MI JASNO?! :S
Semirn je napisao/la:
to je taktika od 6pack

gl
Baaaaaaaaaaš tako.. 53m1r je najjak1 na eslu ofc. Nego [beep] to..

Ima tu još nekih timova,koji bih htjeli ići na IEM npr KKA ili 6pack

Možda baš dečki žele trenirat i otići. Ja mislim da njima treba pružit šansu,jer dečki žele trenirat i žele se dokazat

+ Milaaaaaane možete vi igrat IEM kvalifikacije tamo kad je pauza hahaha. Ponesite laptope i eto ga + ste na lanu
milan je napisao/la:
JA STVARNO NE VJERUJEM DA SU STAVILI KAD JE DREAMHACK STO BI MI TREBALI TO DA PROPUSTIMO NIJE MI JASNO?! :S
bih nije ni trebala imat slot, nego smo uzeli slovenski jer im se neda organizirat :D
cokoladni je napisao/la:
bih nije ni trebala imat slot, nego smo uzeli slovenski jer im se neda organizirat :D
pa da je imala samo hrvatska na IEM moze 3 + 2 znaci cage mili david + ja i jos neko i eto.... kako god je**m mu sestru
milan je napisao/la:
pa da je imala samo hrvatska na IEM moze 3 + 2 znaci cage mili david + ja i jos neko i eto.... kako god je**m mu sestru
Nama su rekli da nemozemo igrati hrvatski iem radi esla bla bla ... To znaci da nebi ni vi mogli
milan je napisao/la:
mislili smo i mi tako igrat hrvatske al kazu nije dopusteno, a hrvatski iem je ionako u petak tako da bi vam isti ku**c bio
cokoladni je napisao/la:
mislili smo i mi tako igrat hrvatske al kazu nije dopusteno, a hrvatski iem je ionako u petak tako da bi vam isti ku**c bio
Ako nista igracu ga iz Rumunije i to je to... Al kakav datum ja ne vjerujem jos uvijek
Evo mi se sad prijavljujemo INVICTUS TU !!!
SRetno da i ovo prodje kako treba !!

edit:

AKO BOG DA
Super

Ako neko želi da na brzaka napravimo ekipu tu sam
banned multiacc radi retardirani likova koji se nisu znali registrovati kad je bilo prvi onaj kup BiH ESL ...sve ih ja registrovo i slucajno kod jarana stavim svoj steam id a kod sebe njegov, i kad sam trazio da nam zamjene kaze multiacc. igra mi se pravooo
Igrat cemo David, Mili, ja i josh neka 2ica ovo ... sto ? :D
jel se prijavljuje ovdje ili ? :D
Cage je napisao/la:
Igrat cemo David, Mili, ja i josh neka 2ica ovo ... sto ?
jel se prijavljuje ovdje ili ?
console bot_add, jel vam neko treba?
Pozdrav svima!

Ajde nemojte sad oko toga koga treba poslat nego se prijavite

Za sva pitanja otvorite support ili msg me tamo na eslu

http://www.esl.eu/eu/cs/player/4046665/

Na ircu esl.cs esl.ba

@edit nije problem mozemo odrzat kup i ranije ;) ako ste vec tako zapeli da decki igraju :)
simba je napisao/la:
Euforiu treba poslati, dokazali su da su ubjedljivo najjači što se tiče CS-a i naše države.

I valjda naslov treba glasiti "qIEM Bosne i Hercegovine" Ali eto.
i a mislim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.