Uvjek je vlex gotivio ovu ekipu, al' et sad su otkrili svoje pravo lice i skonto je da nema nikakvog prijateljstva između njih i da ga nebi
je*****i ni 2% da nije ovde admin i da ne drži ts3 i cs server. Kako ljudi kažu na greškama se uči

Vlex nije nafuran dobar je momak samo je ispo glup za ove likove što ih je toliko gotivio i samo njima vjerovo, a inače hoće pomoći i to samo je problem što ga je teško uganjati i nema vremena da se javi kad ga nešto trebaš.
Ovaj bladehood dugo igra csa znam ga od prije igrao je kod mene možda on nije loš momak ko ga zna live i znam da ima preko 20 godina samo hoće on bezveze banovat i kurčit se to je 100% nešto je nafuran jbg, a ovi što se sad uvlače i što pišu neke komentare da dobiju aplauz, a ima ih nek se napuše
ku**a vlexu i ostalim u administraciji možda dobiju
šta.
Yordan, ti si dijete isto ko i ova ostala djeca pišeš nešto ko ima šta protiv mene i šta mu nije jasno nek napiše poruku na pm pa da se nađemo jarane šta ćeš se ti nalaziti da ti neko samo bezze šamar sveze ko je imalo sposoban.
Ado, oduvijek se uvlačio vlexu kao i Gazzel i ostala ekipa i uvjek su bili negativci na ovom sajtu i htjeli da se ističu kako su popularni i kako su oni neko i nešto. Ja konto to neki likovi kad sam vidio slike sjebo sam se, al' eto čuo sam da je Faris sad bolji i da se ne druži sa Jadom možda to i nije istina. Nemojte mi zamjeriti pogotov ti Yordan dobar si dečko, al' brate nemaš se šta preseravat da si neko i nešto, a što se tiče ts3 to stoji da si bio aktivan i da si se borio znam kad sam dobijao ban od pojedinih da si uvjek skidao i branio me.
Elio, njeg se dobro sjećam za kratko vrijeme provedeno na tsu znači jedan od napaćenih momaka koji nisu sposobni da nađu sebi posao, djevojku i vode normalan život pa u virtuelnom svijetu samo znaju da igraju cs i da psuju majku mrtve najmilije i slično znači od njeg nikad nisam vidio ništa pozitivno samo neko debilno psovanje i kurčenje i konta da je frajer i da je zanimljiv, ali možda nekim debilima je i bio znaimljiv.
Nemoj da ko šta zamjeri ja sam rekao ono što mislim.
Pozdrav, Amir