Imam neki canyonov mis sa 1000 dpi kupio sam ga prije jedno 10 dana.Radio normalno dok nisam prenijeo laptop u drugu sobu i od jednom dok je ukljucen u laptop strelica se sama pomjera a ja ne diram mis. mis je bio ukljucen dok sam prenosio laptop
Diskusija
Zaključana
Mis problem
143 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.10.2011. u 12:10
Jesi li iskljucio onaj ku**c na laptopu sto se usa kao mis ?
insejn je napisao/la:
Jesi li iskljucio onaj ku**c na laptopu sto se usa kao mis ?
federe je napisao/la:
mislis onaj integrisani mis ?
insejn je napisao/la:
DA
federe je napisao/la:
kak ga iskljuciti xp mi je
insejn je napisao/la:
joj rly ne znam, msm da to nije do xp vidi na driverima od maticne, i btw ja msm da ti je do toga problem...
federe je napisao/la:
laptop je
pogledaj u control panelu negdje mora biti, nisam stvarno imao isqstva sa time...
probaj ovako iskljucit taj integrisani mis :
Control Panel - izaberi Mouse. Onda idi zadnje hardware i bice tu ponudeno od kojeg bi trebalo da ovako pise :TouchPad V6.2 device
i onda properties i do not use this device (disable)
Control Panel - izaberi Mouse. Onda idi zadnje hardware i bice tu ponudeno od kojeg bi trebalo da ovako pise :TouchPad V6.2 device
i onda properties i do not use this device (disable)
Meni je bio isti problem, tj. i sada je , da strelica miša sama ide, iako ne diram miš, ali mislio sam da je to do podloge, tj. zato što nemam podloge.
Pa ako ti ne pomogne ovo što su ti oni gore napisali probaj promjeniti podlogu ili nešto. Inače, nisam ni znao da se to može popraviti, ako nije do podloge XD
Pa ako ti ne pomogne ovo što su ti oni gore napisali probaj promjeniti podlogu ili nešto. Inače, nisam ni znao da se to može popraviti, ako nije do podloge XD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.