ljudi nesto mi laptop nije u dure, nista zivo ne mogu otvoriti od aplikacija i kada probam antivirus pokrenuti jer vidim da mi ne radi poslednjih par dana, izbaci mi eror i kao not enought storage to coplete this operation... zna li neko pomagajte?
Diskusija
problem sa racunarom
125 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.10.2011. u 11:48
reboot sistema preko smoda, ili u Biosu vidi sta je, ako ti ne moze pokrenuti app najbolje ti je da ponovo dignes sistem, i stavi temu u drugi podforum, Software !
Izbrisi AntiVirus i provjeri memoriju mislim da li ti neki proces jede memoriju i HDD jeli ti pun ako ti je sve to uredu kao sto je ovaj iznad rekao reinstall i sve ce biti uredu
Vidi, može bit da je do antivirusa, ili što ovaj kaže da ti je puno procesa upaljeno, isključi nepotrebne procese, nabaci novi antivirus, skeniraj komp, ako ne uspije probaj SYSTEM Restore, ako ni to ne uspije, format.
Neki proces(neka aplikacija) ti guta RAM memoriju, otvori Task Manager i provjeri i isključi proces i vidi da li će računar nastaviti normalno raditi.Vjerovatno ti neki proces nastao putem virusa guta resurse pa bih ti u svakom slučaju, pa čak i ako uspiješ obrisati taj proces predložio novo podizanje sistema.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.