Koje vi igre igrate pitam da malo vidim sta ostali igraju
Diskusija
Zaključana
Koje vi igre igrate ?
734 pregleda · 40 odgovora · otvorena 27.10.2011. u 11:47
Counter Strike 1.6
Pro Evolution Soccer 2012
Pro Evolution Soccer 2012
CS, Haxball
Counter Strike 1.6
RuneScape
RuneScape
CoD MW 2 i BO
GTA 4
AC Brotherhood
BAd Company 2
Crysis 2
DIRT 3
Virtua Tennis 4
GTA 4
AC Brotherhood
BAd Company 2
Crysis 2
DIRT 3
Virtua Tennis 4
Dota, Juiced 2
Trenutno igram Fifa 12, NBA 2K12 i CoD MW2
Inace igram sve igre koje mi se svidaju, cim nesto izadje i svidi mi se igram to.
Inace igram sve igre koje mi se svidaju, cim nesto izadje i svidi mi se igram to.
[color=blue]Counter Strike 1.6 [/color] [color=red]♥[/color]
Counter Strike 1.6
sad neigram nista prije sam igro cs
~ CS
~ CoD
~ LoL
~ WoW
~ CoD
~ LoL
~ WoW
Ponekad znam odigrat CS 1.6, iako je to rijetkost, pa onda u zadnje vrijeme volim igrati ]The Godfather . Isto tako Rome : Total War mi je postala jako zanimljiva igrica ( i prije je, ali je sad često igram ) . Skinuo sam Worms 4 Meyhem ali mi je previše djetinjasta igra, pa se onda zezam, raznosim svoje vojnike, obližnje kuće i slično. Kada sam u igraoni često igram Prototype, tj. sekam se po gradu, ubijam ljude i slično, ne prelazim misije. Do neki dan sam aktivno igrao League of Legends, ali u igraoni, pošto nemam dovoljno jak računar da mi ga podrži. GTA San Andreas sam odavno igrao, a prije neke 3 godine sam počeo i Multiplayer, no i to sam prestao igrati, nekad uđem u SP i to je to. Call of Duty, drugi dio sam igrao davno prije, pa i sada, jednostavno ne volim ove novije nastavke, nekako su mi stari puno draži.Vietnam, isto ratna igra, jako dobra grafika, i dosta stara igrica. I naravno da ne zaboravim Need for Speed dijelove, posebno Most Wanted i Underground 2. Sada imam želju igrati GTA IV i kada izađe GTA V , ali nažalost opet u igraoni, radi računara.
New Vegas, dotA, onda preko GBA emulatora igram Pokemone, Castlevaniu, Zeldu i druge igre.
Trazim Dreamcast emulator da skinem Shenmue i da igram to čudo od igre.
I naravno čekam dugo očekivani Skyrim
Trazim Dreamcast emulator da skinem Shenmue i da igram to čudo od igre.
I naravno čekam dugo očekivani Skyrim
Just cs
.
.
Sad mi se ponovo sjebala konekcija tako da nemogu više igrat csa online. I zato igram wc3 sa botovima, malo PES6 igram master ligu sa Celticom, nekad uđem u GTA SA i tako dan za danom.
Skupljam para da kupim novi kompjuter da mogu počet igrat malo bolje igre tipa: Cod mw2, Dead Rising 2, The Witcher, GTA IV etc.
Skupljam para da kupim novi kompjuter da mogu počet igrat malo bolje igre tipa: Cod mw2, Dead Rising 2, The Witcher, GTA IV etc.
Sada :
Black Ops MP ( ide se do 15 prestigea )
MW2 SP po bog zna koji put
FIFA 12
Terraria
Minecraft
I cekam da mi se skine BF3
Black Ops MP ( ide se do 15 prestigea )
MW2 SP po bog zna koji put
FIFA 12
Terraria
Minecraft
I cekam da mi se skine BF3
CS, WoW, Combat Arms, SAMP, LoL
Et samo to
Et samo to
LoL ; Samp
A da napises sta ti igras ?
A da napises sta ti igras ?
Counter Strike 1.6
NFS Most Wanted
NFS Most Wanted
Ja igram:
Fifa 12
Pes 12
NBA 2K12
LoL
BBC 2
Fifa 12
Pes 12
NBA 2K12
LoL
BBC 2
CS, DotA, PES12, NBA12, NFS:MW, FM12
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.