Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Star Wars Old Republic - igrati ili ne?

218 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.10.2011. u 22:17

Pozdrav. Pošto naime nema mmorpg foruma, prisiljen sam da napišem ovdje temu. Neću da duljim nego ću odmah preći na hipotezu, a to je na najavljeni SWOR odnosno Star Wars Old Republic. Evo jedan fini "gameplay" čisto radi pogleda igrivosti i grafike.

http://www.youtube.com/watch?v=o8CPNUEfcoc

Mene iskreno zanima, da li neko planira igrati ovo i ako planira, gdje planira igrati, da li je po vašem mišljenju vrijedno igranje ovog u odnosu na wow ?(i ako je ovo sci mmo, ali je opet mmo ako ništa više). Problematiku sa wowom i poistovjećivanje i poredjenje neću sad da izlažem, ali smatram da će igrica dostići vrhunac isto tako.
Treb'o si ostaviti link, puno bolje  

Razmišljao sam da počnem igrati ali neću sigurno početi među prvima (da se ja izdrkavam na bugove koji slučajno ostaju pa čekam da se fixaju ). Sačekat ću solidnih mjesec-dva da se igra već stabilizira i onda ću vjerovatno lagano početi. 
Jao što nmogu ovih magija i sranja 

Post dobio šamar od bogyy

Ako bude ftp onda najvjerovatnije hocu jer sam bio fan prošlih izdanja KotOR-a :P

Zaprepastio sam se kada sam vidio da je izrada igre koštala iznad 140 miliona dolara (što je cijena skupljih filmova).
SWOR ce ti biti najbolji mmorpg ikada napravljen u njega je ulozeno preko 100miliona dolara kontas?
brachika je napisao/la:
Ako bude ftp onda najvjerovatnije hocu jer sam bio fan prošlih izdanja KotOR-a :P

Zaprepastio sam se kada sam vidio da je izrada igre koštala iznad 140 miliona dolara (što je cijena skupljih filmova).
Nažalost nije free to play. Na istom principu je kao i svaki MMORPG. 1 mjesec je 15$ (20-21km). Sama igra košta oko 80km + uz to dobiješ 30 dana besplatnog igranja
Imam namjeru igrati, ali isto tako kontao sam i Final fantasy 14 online isto tako igrati pa kad sam vidio kako je slabe ocjene dobila odustao sam od toga... Sto znaci ako bude igriva kao KOTOR onda cu definitivno zaigrati :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.