Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bih vs Port

577 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.10.2011. u 16:21

Dobar dan gejmeri :*

Jel ima neko s g.ba da ide na tekmu? da se nadjemo ispred stadiona upoznamo,odemo popit sta ? :) Neka se javlja na PM.
Zar se nije prva utakmica BiH - Francuska igrala na Koševu ? Kad je bilo 2:0 za Francuze ? :S
elite je napisao/la:
Zar se nije prva utakmica BiH - Francuska igrala na Koševu ? Kad je bilo 2:0 za Francuze ? :S
Ma nije

Post dobio šamar od Limmaa

Ako bude u Zenici dolazim ja 
A za Kosevo tesko :S
Zenica. Nek u svojoj državi namještaju gdje će igrati, u našoj, naša pravila. ;)
simba je napisao/la:
Zenica. Nek u svojoj državi namještaju gdje će igrati, u našoj, naša pravila. ;)
Upravo tako brate ;)
Inace, trebao bi doci iz daleke Krajine, ne igramo mi svaki dan :P
Ako bi se u Zenici igralo, ja bih možda trebao doći, ali ako bude loše vrijeme sumnjam, jer 40KM će biti zapad a za to mogu kupit Gigu rama koja mi je stvarno potrebnija, repku ću svakako gledat =)

Btw. Boje se ljudi zenice, znaju kakva je atmosfera i kako smo zagrijani, pa zato, a na koševu svo navijanje ode u zrak kad je velik stadion jbg..
unreal je napisao/la:
Nije
Jeste na kosevu izgubili prvu tekmu
iTrako je napisao/la:
Ako bi se u Zenici igralo, ja bih možda trebao doći, ali ako bude loše vrijeme sumnjam, jer 40KM će biti zapad a za to mogu kupit Gigu rama koja mi je stvarno potrebnija, repku ću svakako gledat =)

Btw. Boje se ljudi zenice, znaju kakva je atmosfera i kako smo zagrijani, pa zato, a na koševu svo navijanje ode u zrak kad je velik stadion jbg..
Nije do stadiona nego je do navijaca koji ne znaju napraviti atmosferu na Kosevu jer su navikli na Bilino Polje.
Dokaz da se moze navijati i na Kosevu:

Click.
exampLe_ je napisao/la:
Nije do stadiona nego je do navijaca koji ne znaju napraviti atmosferu na Kosevu jer su navikli na Bilino Polje.
Dokaz da se moze navijati i na Kosevu:

Click.
Ma znam da nije do stadiona brate, ali u Ze može puno više ljudi i doći i sve, dok je u sarajevu velik stadion, valja 40k ljudi da se napuni =)

http://www.youtube.com/watch?v=ehe8hd_aod8

Eto jedna od Bih Utakmica prepuno koševo 99 mislim =)
Htjeli mi to priznati ili ne, još nije sigurno da će se igrati u Zenici. No, šanse su svakako puno veće od onih da se igra na Koševu.
reLo je napisao/la:
Htjeli mi to priznati ili ne, još nije sigurno da će se igrati u Zenici. No, šanse su svakako puno veće od onih da se igra na Koševu.
sigurno je 10 000 %
hotaa je napisao/la:
11.novembra 
za moj rodjendan 
Kod nas je prednost što smo navikli igrati po mokrom terenu tj. blatnjavom i to a Portugalci se žale na to što im je mana jer oni uvijek igra na dobrim terenima gdje nema rupe blata.Kod nas brežuljci na terenima 
HADEN je napisao/la:
Imal karte gdje uzet ?
Autobuske stanice poput Centrotransa i drugih
Dajem glavu da ćemo na kraju igrati na u Zenici, na Bilinom Polju. Znaju kakva ih atmosfera čeka u Bosni i Hercegovini, pa na sve načine žele da nam napakoste. Pa yebem mu miša, neće oni nama određivati gdje ćemo igrati, neka se oni brinu u svojim stvarima. No kako im od ovog zavisi reputacija, finansije i rang, Portugalci na svaki način pokušavaju omesti našu reprezentaciju na putu ka Euru, pa tako koriste razne mućke da nas zavade i destabiliziraju.

Iskreno se nadam da UEFA i FIFA neće popustiti pod ovim pritiskom (sve se nešto bojim...  ), no kako smo svi bili svjedoci "navlačenja" Francuzima (prvo protiv Sjeverne Irske, sad i protiv BiH) - nije nemoguće, naprotiv, realno je. Nažalost, kako smo mi mala i (ne)utjecajna nacija, skandal bi se mogao začas zataškati i zaboraviti. Ipak, nadam se da će razum preovladati, ne želja za novcem, te da će se ovaj baraž odigrati fer i korektno. A kasnije neka najbolji izađe kao pobjednik i putnik na EURO 2012.
Igrati ce se u Zenici sigurno, bilo je nesto oko toga ali imate clanak na Sarajevo X da su Portugalci spremni doci u Zenicu, cak su i Hotel rezervisali 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.