Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Diskusija] Zelim biti ?

929 pregleda · 40 odgovora · otvorena 17.10.2011. u 21:08

Prije svega, dobro vece.

Sta vi od svog zivota ocekujete ?

Da li ste se ikad zapitali sta ce te biti u buducnosti,da li ste ikad gledali korak naprijed,kojim poslom ce te se baviti.Hajde malo da prodiskutujemo o ovome i da vidim vasa misljenja.

Evo moje : . Imam 17 godina, i treci sam razred Srednje medicinske skole u Sarajevu.Po zavrsetku srednje(ako je ikako i zavrsim) razmisljao sam da upisem DIF.Bavim se sportom(tenis i fudbal) a i u buducnosti volio bih da ako nista budem trener ili nesto slicno.Neki od nas hoce da nastave dalje sa skolovanjem dok se drugi zadovoljavaju samo srednjom skolom.Iskreno mislim da se u nasoj drzavi bez faksa tesko sta moze uraditi.Cast izuzetcima koji su se snasli na ovaj ili onaj nacin.Kroz zivot , korak po korak naci ce se i bolja polovina s' kojom mislim zasnovati porodicu  .. I onda ko zna .......

Eto nesto malo od mene, a sad da vidim i vas.
Želim biti največi, kao niko dosad. Skupit' sve i slavu doseći, njihov trener biti ja.
Pokemoni vodete, što dalje najdalje.. Tu je tajna skrivena što ćega najboljeg..

Post dobio šamar od KillaOR

Prije svega sada mi je prioritet da završim fakultet, a poslije toga neka sve ide kako ide. 
Ja zelim biti astromaut 

Ove godine završajem osnovnu. Sljedeće godine (valjda) upisujem Gimnaziju a sve zavisi kakve će mi ocjene bit na kraju, nadajmo se da će bit odlične. 

Poslije toga planiram upisat pravni fakultet i bit advokat. 
Želim postati čovjek. !
Ja cu bit' zenu, djecu, punicu hahahahaha 

Mah .Srednja abd Druga Gimnazija sa ablleom ,smjer info - mat ! Poslje toga neki fakultet :Informatika ,,,, Prirodno - Matematički fax. Kad završim faks pocet radit skupit para otvorit svoju radnju : Nesto oko računara . Poslje faksa se ozenit .Sklepat 3 - 4 -5 djece . i eto ga .Odgojit svoju djecu da budu pametna . I umrijet u miru (H)
Da je ovu srednju zavrsit, ostalo cemo vidjet. Isto idem u medicinsku skolu, 2gi razred 
Upisati gimnaziju, zavrsiti gimnaziju, citavo vrijeme se bavim sportom tennisom, ako mi uspije bit cu teniser, a upisat cu graficki dizajn u sarajevu / zagrebu, tek sam 8. razred imam 4 godine vremena da prekucam ove adobe programe sto treba znati, preko neta zaradjivati oko 1000$ + posao.
Ovdje nema hljeba, ako mozete bjezi te negdje vani. 
Ja ove ili iduce godine odo u Amsterdam, ako uspijem jer su ovog petka OPET najavili smak svijeta.
Želim imati noge. 

Želim biti informatičar,vojnik,kao prvo razumijem se dosta u informatiku i te stvari dok u mom razredu slabo znaju .

A vojnik mi je bio tata pa nekako,šta ja znam,plaća je pristojna a i volim puške i te stvari.
NIXONSTYLE je napisao/la:
Želim imati noge. :D

Želim biti informatičar,vojnik,kao prvo razumijem se dosta u informatiku i te stvari dok u mom razredu slabo znaju :).

A vojnik mi je bio tata pa nekako,šta ja znam,plaća je pristojna a i volim puške i te stvari.
jest' brate placa solidna i to,al' te ubiju tamo k'o budalu,jos ako si bio razmazen kao djete uff...

ja bih naprimjer zelio zavrsiti elektrotehnicki ili masinski fakultet posto sam ets :=) pa lahko je poslije,zene i tramvaji uvijek dodju sami-njih ne treba ganjati.
Idem u 1. razred Gimnazije, nez sta cu bit, najvjerovatnije ako bude islo sve kako treba icu na fax u Njemacku, nesto u vezi elektrotehnike tj. racunara, mozda programer ako Bog da, dizajner i sl.
HARDWARE Freak♥  .

Al pošto je BiH jadna i prejadna država u kojoj nema ništa sumnjam da će biti išta od toga.
Prije svega zelim biti covjek !

Prvo zavrsiti ets (elektrotehnicku) poslje zaposliti se mozda ici na kriminalistiku ,gurati ovaj fudbal pa valjda ce biti nesto ABD.Takodjer ozeniti se nekom finom zenom i slicno 
Gdje me život odnese.Trenutno sam srednja Elektro energetska ne znam ni šta ću raditi od ove škole.Ne znam fakultet nisam konto al eto možda DIF završim i tako to.

Da mi je ovu srednju završit odma kakav posao naći platu dosta 800KM za početak. 
Vojnik 

Ako ne, zavrsit' cu neki fakultet 
Šta reći ?

- Koju posluku porati ? 

prvo osnovnu završiti , pa srednja , pa fakultet i kuda me život odnese :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.