Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Sony Vegas 10 problem

107 pregleda · 2 odgovora · otvorena 17.10.2011. u 19:26

Pozz

Kad renderujem video u Sony Vegasu PC mi se ugasi .Provjerio sam temp. sve normalno,ocistio sam komp,stavio termalnu pastu,reinstall sistem,pregledao PSU al opet se gasi,CPU Usage bude oko 90 %.
Dok igram npr.CoD 4 sve bude normalno.Evo ako mi neko pomogne dajem ovih 30 bodova
Kad rendaš movie tada ti se PC ne normalno optereti pogotovo RAM memorija.Ogroman prostor podataka se pakuje razumiješ, piksalizacija se mijenja.Ako imaš takve probleme jednostavno rendaj u slabijoj kvaliteti.Ugasi nepotrebne programe koje ti puno uzimaju Memorije, da bih to vidio CTRL+ALT+DEL ugasi procese koje ti ne trebaju.Samo nemoj gasiti procese od "System"-a sve ostale možeš.Ali ni to nije preporučljivo.Jednostavno kupi sebi još Ram memorije kao što ću i ja uraditi.Imam užasan problem što se tiče rendanja i ja jednostavno rendujem na par djelova movie u slabijoj kvaliteti i onda tek spajam u jedan.
Pošto ti se optereti računar jedan klip podijeli na 5 ili 10dijelova zavisi od veličine klipa i rendaj 1 po 1 dio i kada završiš samo to prespoji i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.