Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

In Memoriam Toše Proeski (1981-2007)

590 pregleda · 63 odgovora · otvorena 16.10.2011. u 14:25

Na današnji dan 16.10.2007.godine, u saobraćajnoj nesreći na autoputu A3 Zagreb - Lipovac, na dionici Lužana i Nove Gradiške u smjeru Zagreba, poginuo je
veliki, čovjek Todor Toše Proeski ♥ u 26. godini života.

Proeski je jedan od najpopularnijih izvođača s prostora bivše Jugoslavije, a rođen je u Kruševu u Makedoniji.

R.i.P Toše ♥ .

Nikada te nećemo zaboraviti.
R.I.P
Legenda od čovjeka stvarno, mislim da nije bio niko ko je imao bolje srce od njega, ali kako kažu, Bog uzima sebi najdraže. Počivaj u miru!
R.I.P
R.I.P

Ovo je stvarno zalosno, bio je odlican pjevac :*
R.i.P
rip
RIP LEGEND !
R.I.P. Legendarni covjece
R.I.P
R E S P E C T B I O JE C O V J E K K A K V O G S E M O Z E P O Z E L J E T I
Tose Proeski je zivio 9755 dana (9+7+5+5=26). Kada je poginuo imao je 26 god. Poginuo je 16.10 (16+10=26) u 06:20 ujutro (6+20=26). Tose je imao 26,vozac 32 i menadzerka 49 godina,a i oni su bili sa njim u autu kad se dogodila nesreca. (2+6+3+2+4+9=26) Karijeru je zapoceo 1997 (1+9+9+7=26). Rodjen je 25.1 (25+1=26)
Rodjen je 25.1.1981 (25+1+1981=2007)
Slucajnost ?

R.I.P ♥
Počivaj u miru.

-Jedan od najboljih i meni najdražih pjevača.
Ovo je momak ili covjek kako god zelite kojeg sam najvise cijenio,i iskreno kada je poginuo zaplakao sam.
Covjek koji je cijenio svakog covjeka,svaku zemlju,svaku vjeru.Nikada nije htio da povrijedi nikoga ni u kojem smislu.Imao je predobro pjesme,iskreno ovaj zadnji album,ako iko moze naci neku pjesmu da nije dobra svaka mu cast,znaci prejake pjesme.
Taj isti covjek kada je gostovao u Makedoniji nosio je krst oko vrata izbacen na majici i pjevao na makedonskom,kada je bio u Bosni,u Sarajevu ili bilo kojem drugom gradu sakrivao bi krst,stavljao ispod majice i cijenio je nas kao muslimane i kao bosance i svaka mu cast..
RIP !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.