Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa kompijuterom?

160 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.10.2011. u 12:37

Imam jedno pitanje.. Znaci jednom poznaniku sa prakse sam formatirao komp znaci kompletno brisanje particije i stavljanje opet Windows XP-a i sve je radilo u najboljem redu kod mene gasio sam ga i palio vise puta instalirao razno razne drivere, da bi kad sam mu ga odnjeo on ga glupan cistio sa sarafcigerima i ne znam vise sa cim da bi se njemu kad ga sada pali znaci ucita se BIOS i ucitava si windows i kad treba ta se pojavi desktop njemu se tu jednostavno zacrni ekran i ugasi se komp. Ja sumnjam nekako na RAM-e sta vi mislite i sad ispada ko da mu ja nisam dobro napravio a kod mene radilo sve u najboljem redu...

Sta vi mislite do cega bi moglo biti?
Moguce da je do RAM memorije, ili nek provjeri utore za ram, mislim sa sarafcigerom radi, mogao je svasta ostetiti. Nek pogleda i maticnu plocu, bios chip
insejn je napisao/la:
Moguce da je do RAM memorije, ili nek provjeri utore za ram, mislim sa sarafcigerom radi, mogao je svasta ostetiti. Nek pogleda i maticnu plocu, bios chip
Sad je problem u tom sto on mene zove da ja to vidim do cega bi moglo biti.. Sta da probam napravit ako slucajno kada ga ja upalim nece radit? Sta da probam izvadit RAM-e i probat ih ocistit sa salvetom i opet ih vratit ili... Ocu li dobit sta ako izvadim na kratko bateriju iz maticne?
KOMPIJUTEROM ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Tebi je gramatika u kvaru.
To se vecinom desava kada nisu iste frekvencije RAM memorije ako taj jaran ima 2 GB 2 plce a razlicite frekvencije do toga je ;)
deklok je napisao/la:
Sad je problem u tom sto on mene zove da ja to vidim do cega bi moglo biti.. Sta da probam napravit ako slucajno kada ga ja upalim nece radit? Sta da probam izvadit RAM-e i probat ih ocistit sa salvetom i opet ih vratit ili... Ocu li dobit sta ako izvadim na kratko bateriju iz maticne?
Nemoj vaditi bateriju, pokusaj izvaditi ram i malo ih "ocistiti", i utore ocisti
skaybeN je napisao/la:
To se vecinom desava kada nisu iste frekvencije RAM memorije ako taj jaran ima 2 GB 2 plce a razlicite frekvencije do toga je ;)
Ali sve je u redu bilo do sada.. znaci sve mu je dobro radilo ima dvije radne memorije od po 1 Gb i sve mu je normalno radilo i meni je super radilo kad sam mu instalirao windowse i on cistio hladnjak od CPU-a sa sarafcigerom i sad kad se upali dodje do windowsa i onda se tu ugasi... A kaze on meni da je i prije tako cistio comp?
Mora da se osjecas neugodno sad, msm ako je kod tebe radilo sve i on ga sjebao, ispade ti kriv. Ali taj poznanik ti je fakat glup, sa sarafcigerom cistit komp ? Najbolje
nek uzme macolu pa nek ocisti. Da nije on vadio bateriju iz maticne pa je slucajno zahvatio sarafcigerom, ili probaj to sa RAMom.
FFantasy je napisao/la:
Mora da se osjecas neugodno sad, msm ako je kod tebe radilo sve i on ga sjebao, ispade ti kriv. Ali taj poznanik ti je fakat glup, sa sarafcigerom cistit komp ? Najbolje
nek uzme macolu pa nek ocisti. Da nije on vadio bateriju iz maticne pa je slucajno zahvatio sarafcigerom, ili probaj to sa RAMom.
EDIT: sad me zvao i rekao je da je do rezolucije bilo tocnije na kompu mu se nije htjela prikazat, a na plasmi radi ok pa ju je sad smanjio...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.