Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Problem sa dodavanjem prijatelja na FB.

410 pregleda · 31 odgovor · otvorena 16.10.2011. u 00:32

Dobro veče bla bla bla.

Napravio sam novi profil, stari sam znači skroz izbrisao i sada kad hoću da dodam na novom profilu neku osobu izbaci mi ovaj error:

[B]Ovaj zahtijev ne može biti poslan
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.[/B]

Dakle, išao sam na report the problem i opet isti error a na help centru ništa nisam našao. Ako neka zna u čemu je problem dajem ove bodove.
To je zato sto puno prijatelja dodajes zaredom , moras malo sacekati prije nego sto dodas drugog i meni je to bilo

aa mozda moras ici svaki profil otvoriti pa onda gore u cosku ono dodaj prijatelja ,

znas na sta mislim da ne ides ono preko liste vec da ides preko profila jedno po jedno
jel ti za sve ili samo neke tako?
Smiri malo sa dodavanjem prijatelja :D :D
Ako ti je samo za neke, onda nije do tebe, već je ta određena osoba rekla da te ne zna. Tj. kad je odbijala zahtjev, Facebook je postavio pitanje da li te zna uživo
A ako je za sve, onda sačekaj malo. Polako, ne možeš 1337 odjednom.
Pokušaj poslati poruku help centru, objasni im u čemu je problem, vjerovatno ti mogu pomoći. Jer već si prijavio error, samo im objasni da si novi i da imaš problem.
cntr je napisao/la:
jel ti za sve ili samo neke tako?
Za sve prijatelje je tako. Prvo mi je izbacilo da čekam 2 dana i čekao sam 2 dana i onda mi je izbacilo da čekam još 4 dana....
Ebu_ je napisao/la:
Za sve prijatelje je tako. Prvo mi je izbacilo da čekam 2 dana i čekao sam 2 dana i onda mi je izbacilo da čekam još 4 dana....
onda ohani malo sa dodavanjem a pitam jer neke ne mozes dodati

ne dodaji nikog dan, pa onda laganini
cntr je napisao/la:
onda ohani malo sa dodavanjem a pitam jer neke ne mozes dodati

ne dodaji nikog dan, pa onda laganini
Jel može nekako da dodajem a da ne čekam taj dan ?
Ebu_ je napisao/la:
ne vjerujem, mozda ne moras dan cekat, vec par sati. probaj sutra tj. danas po danu
Ebu_ je napisao/la:
Nemoze! To se desava kad u nekih pola sata dodas oko 50-tak osoba i onda moras da cekas ... kad ti prodju ta 4 dana,pocni lijepo da dodajes znaci 3,4 prijatelja dnevno je sasvim dovoljno
dexx_ je napisao/la:
Nemoze! To se desava kad u nekih pola sata dodas oko 50-tak osoba i onda moras da cekas ... kad ti prodju ta 4 dana,pocni lijepo da dodajes znaci 3,4 prijatelja dnevno je sasvim dovoljno
Kad sam prvog prijatelja dodao izbacilo mi je taj error pa sam govorio preko msna da me dodaju...
StrikerHAVEN je napisao/la:
Posaljes poruku neka dodaju oni tebe
Veoma inteligentno...
Ebu_ je napisao/la:
Kad sam prvog prijatelja dodao izbacilo mi je taj error pa sam govorio preko msna da me dodaju...
Znam i meni se to desavalo kad sam morao ovaj profil da napravim,isto tako mi spucali kaznu od 5,6 dana i kasnje sve normala....Valjda time nesto provjeravaju or something else...i eo nakon mjesec/dva sve radi normala...tako da nebrini se proci ce,to je do fejsa
Ostavit ću temu do sutra pa ću vidit oće li iko pomoći
Ima ti nekad kad dodajes prijatelja izbaci prozorcic :

Da li ste sigurni da vam je ovo prijatelj ? Ako vas ne prihvati zahtjevi za prijateljstvo ce vam biti blokirani 30 dana"

I onda ti kliknes ok svakako i njoj/njemu se to posalje, i on/ona te obije onda ne mozes vise dodavati.

Nemoj dodavat puno prijatelja smiri se 1 dan, ili napravi novi profil i vidi hoces li moci dodavat opet priajtelje ? :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.