Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Smak svijeta - drugi poziv?

656 pregleda · 58 odgovora · otvorena 15.10.2011. u 11:39

Nakon prvog smaka svijeta čija se radnja trebala provesti 21 maja, opet ovaj put je rečeno da će biti 21 oktobra (čisto sumnjam, kao što će i svi ostali reći). Naime, dok sam tražio literaturu vezano za logiku (predmet, ali ne literalni predmet, nego predmet za izučavanje kao nauka) nasrnuo sam na ovu, hajmo reći nebulozu.

http://www.medio.rs/16999_Smak-sveta-ipak-slede%C4%87eg-petka.html

Zar im laži nikad nije dosta? Da li vi opet mislite da će ovo biti čisti promašaj ili pak čisti pogodak?
- Odo ja onda napravit neko sranje veceras !
Još jedan ću preživjeti
Samo Bog zna kad će biti, više niko.
Star Covjek a Laze

Boze Sacuvaj
To sam Bog zna, a mi obicni smrtnici puno jedemo govEdinu .

Eto mi znamo šta je Bog zaželio omG .
vrabaCC je napisao/la:
Sta bi sa onim vanzemaljcima sto su trebali doc u oktobru ? :S
Odgodjena im ekskurzija
Tuga vidjet kolko se prave pametni
Bicu siguran da ce biti smak svijeta kad mi to naucnici kazu, a ne neki lik koji ima 1337 godina i koji je uzeo previse LSD-a i extasy-a.
Ocm volio bih da bude da ovi debili samo prestanu sa ovim sranjima
Sad fazon da se najavljuje smak svijeta
Oni najavljuju kao Smak Svijeta, to će biti kao neka planeta/kometa će bubnut na zemlju i svi tapija. Ali neće, već mi to nećemo ni osjetiti, samo ćemo znati da je došao taj dan jer će sunce izaći na Zapad.
Informativno, Maje nisu zavrsile kalendar zbog cinjenice da ce se nesto desiti, nego zbog toga sto jednostavno nisu mislili da ce dozivit do poslije 2012.
Nije da se hvalimo ali smo do sada prezivjeli barem 5 smakova svijeta ove godine.
Vjerujem u smak svijeta (sudnji dan) ,ali iskreno ovo su trenutno samo gluposti nekih ljudi koji hoce da se o necemu "njihovom" prica
Zato ja kazem Nemoj te Svasta pusit na neke to Pogresno djeluje umjesto da ga digne ono ga poglupi ! :P
MarioMaxy je napisao/la:
- Odo ja onda napravit neko sranje veceras !
ajde buraz napravi da budes na vijstima da te vidimo .... Bice zabavno al ubij makar 10 ljudi neoj ispod cifre 10 ....

Al samo slute za ovaj smak svijeta nepomako se ja iz ovog kreveta al ko sluti taj i dosluti ajmo rec tako .... Nez al od ovog nea nista treba njemu ovoj staroj mrcini dat smak posto ga ocigledno zeli vidi se na njem staro g*vno .... ..

Toliko od mene :** ♥
- To odgađanje i najavljivanje smaka svijeta mi je prešlo u dosadu . Samo Bog dragi zna šta će uistinu biti ...
Glupost da nemoze biti vecaaa ;) jara moj nemoguce je da ce tako BRZO smak svijetaaa :OO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.