Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sta reci ? Slucajnost :O

615 pregleda · 31 odgovor · otvorena 13.10.2011. u 19:50

Slucajno naletih na ovo pa da vidim sta vi mislite o ovome , ja iskreno mislim da je sve namjesteno :(

Al' jbg sta je tu je idemo do pobjede :)
Danas 23423 tema o ovome ...
Slucajnost ziva
Sta reci? Koju posluku porati ?

Ma mislim da je namjesteno ali eto..
cimanje !!
Jednostavno u Parizu se isto desilo...sudci su bili potplaceni od strane platinia !
Pa i glup covjek je vidjeo da su sudije bile nekorektne...i kad mi kaze postena igra koja postena igra .!.
Kakva crna slučajnost, zna se da je Platini najveći nogometni mafijaš u povijesti.

Namješteno, kao i Liga Prvaka, i Europska Liga, i sve državne lige i tako u krug.
Bez uvrede, al kasnis ko teletext. Zna se da je platini masina :D
Ma baraza ocima nebi vidjeli da sesnesterac nije imao 17metara .

Ipak to je Francuska....svi se sjecamo kad je Anri protiv Estonije pokusao da glumi Maradonu :S
hahaha
a jbg ima vakih sreckovica , a da nije pogodio smijali bi mu se

a naslov ti je najjaci , sta reci ? jos si trebo napisat - koju posluku porati haha
Imam dvije teorije:
1)Istina je da je nastimano
2)Primjetio sam da je onome ko je god uradio print screen otvoren adobe photoshop aka photoshop a zar nebi bilo lakse i brze u paintu?huh?
dYi je napisao/la:
Sta reci? Koju posluku porati ?

Ma mislim da je namjesteno ali eto..
Sta reći ?
Koju posluku porati?
Kome?
Ovu poruku saljem svima koji vide a ne čuju...

Znači od utakmice BIH-Francuska zgadila mi se Francuska kao nacija i kao reprezentacija. Molim vas sudije ne prate kako nas lome a nas kada prne odmah zuti.
Btw. 100% sam siguran da je dojava sem ako neko nije photoshop upotrijebio
Jeste platini nazvao Ivana iz Srbije i reko ne brini nece niko iz ex-yu dalje evo ti parovi pa vidi :D
Zar korupcija i u nogometu?? zalosno
Ništa nije namješteno, ja ništa nisam diro.

Od 100 komentara , jedan će valjda pogoditi ?

-Namješteno ko MYSTERY CS LIGA.
@Platini (ovaj iznad ) znaci najjaci.
Danas sam bio u gradu,i nazovem jarana da ga pitam koga smo dobili,govori on Portugal i ajd ja prekinuo,i sa sestrom nesto beze pricam rek'o gledaj sad da je Hrvatska dobila Tursku,jer tako ce se rijesiti jos jedne balkanske zemlje ili jos jednih muslimana,jer tako to inace ide kod Platinija i tako je i bilo.Zao mi je sto je ovako sve jadno,ali sta je tu je,idemo po pobjedu BOSNA ♥
eX je napisao/la:
Ništa nije namješteno, ja ništa nisam diro.

Od 100 komentara , jedan će valjda pogoditi ?

-Namješteno ko MYSTERY CS LIGA.
Malo jak ♥

Ma slučajnost i ja sam pogodio Portugal-BiH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.