Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Izvučeni parovi za baraž za UEFA EP 2012

1.633 pregleda · 80 odgovora · otvorena 13.10.2011. u 13:12

Pozdrav eo upravo sam gledao izvlačenje grupa za EP 2012
i parovi su sljedeći

-Turkey v Croatia
-Estonia v Republic of Ireland
-Czech Republic v Montenegro
- Bosnia and Hercegovina v Portugal

Ima slika u mojoj galeriji.

Šta mislite o ovim parovima i ko će proći dalje .

Slika objasnila
http://pokit.org/get/?3a9aed6968bc96ad173cc53bfad439bd.jpg
Zelim srecu i BiH i Hrvatskoj pa sta bude bude 8-)
Uvijek nas mora portugal -.-
Teoretski možemo pobjediti jer smo znali Danskom se igrati, a Danska je pobjedila 2:0 Portugal.Druga stvar vidili smo šta smo protiv Francuske uspjeli uraditi.Znači jedino gol iz penala je mogao pasti, s tim govorimo da možemo dobiti Portugal![/B] [B]BOSNA! ♥
TWISTTER je napisao/la:
Uvijek nas mora portugal -.-
Teoretski možemo pobjediti jer smo znali Danskom se igrati, a Danska je pobjedila 2:0 Portugal.Druga stvar vidili smo šta smo protiv Francuske uspjeli uraditi.Znači jedino gol iz penala je mogao pasti, s tim govorimo da možemo dobiti Portugal![/B] [B]BOSNA! ♥
Francuska je imala čovjeka više na terenu. Standarnu jedanaestoricu +sudija bez sudije nas ne bi pobijedili.
Ma ja se ne bojim Portugala ako budemo igrali kao protiv Francuske. Mislim da imamo veoma dobre izglede protiv svakog sa onakvom igrom. Samo ni Bog nas ne voli, jedina repka koje smo se da tako kažem pribojavali na kraju nas je dočekala :D
Zadnji put protiv Portugala kad smo igrali, gusto je bilo, ali imali smo ružnu nafaku nije lopta htjela u go -.- Nadam se da ćemo ovaj put bolji biti :D
Sretno BiH ♥
abblle je napisao/la:
Francuska je imala čovjeka više na terenu. Standarnu jedanaestoricu +sudija bez sudije nas ne bi pobijedili.
Upravo tako Žao mi je dramatično, jer je jedna od najboljih utakmica svih vremena za kvalifikaciju na prvenstvo.
JBG nadam se da cemo dobit' tekmu,al sa Francuzima ja vas nikako ne shvacam vi se nesto bunite sto su prosli.Pa ljudi to je Francuska bas ce Fifa i ostali celnici pustiti da Bosna prodje a Francuska ide u baraz.....:S
RONALDO mora na evropsko,

Kako ih nije sramota napravili su da ne prodjemo direktno, pa mogli su se "izvinuti" i dati nam lahku ekipu u barazu, jesu gursuzi !

-.-
Ako su ih Danci dobili, mozemo i mi. Zadnja linija Portugala je mnogo mutava, samo pogledati kako su ih Danci sverali mogli su jedno 5 komada ubacit - ytube. Normalno imaju jak napad, ali imamo i mi plus ako nasa odbrana se malo potrudi mozemo mi njih i nakantat dobro. Uglavnom bice gusto, problem je samo da izduramo prvi mec jer nece igrat Papac i Pandza.
codex je napisao/la:
Ako su ih Danci dobili, mozemo i mi. Zadnja linija Portugala je mnogo mutava, samo pogledati kako su ih Danci sverali mogli su jedno 5 komada ubacit - ytube. Normalno imaju jak napad, ali imamo i mi plus ako nasa odbrana se malo potrudi mozemo mi njih i nakantat dobro. Uglavnom bice gusto, problem je samo da izduramo prvi mec jer nece igrat Papac i Pandza.
Dodaj Mujdžu. Slomio neku kost, vjerovatno neće igrati niti u jednoj od utakmica ^^
KillaFromManilla je napisao/la:
Da nije bilo sudije i francusku bi pobjedili, ali sta je tu je..
E sad usporedi ko je jaci francuska il portugal i sve ce ti bit jasno
bosna uzima
Francuska je smjesna bila sto jest jest smjesno su nas i uzeli al realno pricajmo nije bilo Riberya,Benzeme itd itd ... Realan smo rezultat i uzeli na kraju branili smo se u drugom poluvremenu ko Sarajevo 92 ...

A sto se tice Portugala volio bi da budem optimistican ko ti i ostali al ja realno gledam

Volio bi vise nego ista da pobjedimo i abd to cemo i uraditi al bgm veoma tesko ...
Teško da ćemo proći, tim više što će UEFA/FIFA Ronalda i co. gurati zbog marketinga i "prometa" (čitaj novca, do koga je većini jedino i stalo).

Šansi imamo, nije da nemamo, ali ako sudija bude privržen Portugalcima, a mi ne budemo na visokom nivou - loše nam se piše. Moramo biti bolji nego ikada, napraviti dobar rezultat u prvom susretu i iznenaditi, a onda mirnom i staloženom igrom u drugom meču pokušati održati (ili eventualno uvećati) stečenu prednost.
Sad idemo do kraja, Portugal je favorit, ali bili su i Francuzi.
IDEMO BOSNO !
Ma štela.
Koliko bih samo volio da odemo na EP, mi na času kod profesora svi šutimo, pustili radio da čujemo. Veliko razočarenje.

Da se razumijemo, Ronaldo mora igrati EP, tako da sumnjam da ćemo uspjeti nešto.
Nek Spahić sredi povredu Ronalda ako budu igrali protiv reala.

Sretno reprezentaciji, i nadam se što boljem rezultatu u Zenici
Imam osjecaj da cemo proci lakse nego sto se iko nada, nemojte me pitati zasto ... ♥
Ako budemo igrali kao protiv Francuza. Al falit ce nam neki igraci kao sto sam cuo. Ma sve je to namjesteno da me objesis.
Dokaz o namještanju :

(Žrijeb je počeo u 13:00 a parovi su se već znali u kladionicama i ranije.)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.