Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Ekskurzija

532 pregleda · 44 odgovora · otvorena 12.10.2011. u 19:25

Dobro vece gameri/ce

Danas u skolu mi dodje onaj dopis gdje bi volili da idemo na ekskurziju na kraju treceg ili pocetkom cetvrtog razreda. I nakon svih spekulacija oko Francuske , Spanije , Londona ofo ono , mi smo dobili samo Prag i Tursku . Najvjerovatnije da ce mo ici u Prag jer mislim da svi to mogu prijustiti a mislim da ce biti lijepo.Najvaznije je da smo zajedno i da se lijepo provedemo.

Da li ste vi dobili neke ponude i gdje bi vi volili da idete na ekskurziju ?
Bolje vam je u Tursku.
Kod nas su išle 2 u Španiju :S Mi ćemo sad nešto novo organizovati.
Nama je Španija ili Turska ali 100% idemo u Španiju jer je tako svake godine. Ja neću ići zato što mi je iskreno dopizdilo, svake godina ista priča tako da ..

Lagano auto, položit' .. (H)
Bio sam u italiji, juce dosao. Al' eto ako vjeruijes u italiji je bas bas prejako. Gradovi, to sve fazoni...... Italijanka ima na svakom koraku razlicitih ....

Ja ti preporucujem Italiju ili Spaniju
♥ ♥
♥
SNAJDINHOAOAOA je napisao/la:
Bio sam u italiji, juce dosao. Al' eto ako vjeruijes u italiji je bas bas prejako. Gradovi, to sve fazoni...... Italijanka ima na svakom koraku razlicitih ....

Ja ti preporucujem Italiju ili Spaniju
♥ ♥
♥
Kontali smo i mi da idemo u Italiju ali kazu da je previse skupo oko 800 km ja msm . Jbg jes puno al barem se provedes lijepo ..
bezveze italija, bio ja prije godinu i po..

on ima 14 godina, nemoj njega za ozbiljno uzimati ionako

spanija pa prag !
Bolan šta se sekirate da odete u Crnu Goru ludo će vam biti jer ste svi zajedno i bolje je da idete na kraju 3. razreda jer u 4. maturski ovo ono... Al mi idemo u Barcelonu i to je to.
Bio sam vec na ex. Jeste da smo isli u Hrvatsku ( opet -.- ) ali nas je vrijeme posluzilo, 5 dana smo se kupali, i samo sto smo se vratili pocelo ovo pogorsanje.
Al' opet za 300 KM je bilo fino. Jeste da smo mi konji (nas 6 iz razreda) pojeli za 4 noci oko 800 KM hrane
Ljudi predobro kuhaju, a svedski sto se ne propusta
London je prelijep grad i stvarno bih volio tamo otici.. Ako ne ovako za ekskurziju, onda nesto privatno... Da, naslutio si: ako budemo birali, i ako u ponudi bude London.. necu dva puta razmisljati
Prag=epic.

imaju hard rock cafe ^^

ja neidem na ekskurziju fino od tih para polozit vozacki sta ostane i ako ostane s rajom na more tjedan dva ili neki roštilj bacit
megamix je napisao/la:
London je prelijep grad i stvarno bih volio tamo otici.. Ako ne ovako za ekskurziju, onda nesto privatno... Da, naslutio si: ako budemo birali, i ako u ponudi bude London.. necu dva puta razmisljati
Meni je zivotna zelja otici u London. Ali jbg jedno su zelje a drugo mogucnosti.
Prag DEFINITIVNO!
ne samo sto cete nagledati pametnog , nego cete se JE***O dobro provesti ,vjerujte, znam iz licnog iskustva.
Ja sam prvo htio Spaniju, a kad sam cuo da idemo u Prag na ex...odma mi je bilo u glavi babansko razgledanje grada,muzeja galerija...al se nisam pokajo.
Ako trazite dobar provod (U bilo kojem kontekstu te rijeci) izaberite Prag.
U centru Praga imate najveci disko u Evropi (Karlovy lazne ili tak nesto) e ako tamo ne pokupite trebu, onda niste vi za zivota :D
Ja sam ove god isao u italiju a dosta prijatelja je islo u prag
Ovi sto su isli u prag kazu da je lose bilo
A to sto govore za taj alkohol da je dzabe u pragu, pusti tu pricu , zadnjih godina je i u pragu iste cjene ko u ostalim drzavama u europi
Kao sto i ovi gore kazu.. moji iz razreda oce da idu u Prag neka idu apsolutno ove 3 godine sto sam isao sa njima nista ne znace. tj. nista mi u zivotu nisu znacili tako da mi je za te novce sto cu dat uplatit si vozacki ili nesto drugo bar znam da cu imat vise koristi od tog...
Turska,nasa skola redovno ide , jeftino,dugo se putuje meni 3x bolje od spanije naprimjer. J**o ih no camp ...
Sviju mi znaci, ja sam isao u Spaniju, ali mi je zao sto nismo isli u Prag, pitaj nekog ko je bio tamo... znaci Prag je najjača ekskurzija bez dileme !

Provod, alkohol, vutra, ZENEEEEEEEEEEEEEE
Namjeravao sam ići gdje god se išlo, ali sam se odrek'o zbog novog kompa

nerd 4 life

(zapikao sam bio turu Brisel / Beč / Prag / Amsterdram / Pariz )
Mi smo se juce vratili sa exkurzije iz Italije.
Posjetili Veneciju, Rimini, Florencu, Veronu, Padovu itd.
Bilo nam je predobro znaci. Tri noci u diskoteci, hotel zajebancija itd.
Svi se drama zblizili, zajedno jeli, pili, spavali, plakali, smijali se, svadjali se, ukratko zivjeli zajedno.
♥
Ja u osnovnoj iso u ITALIJU a sad u srednjoj nesmiju ni na izlet da nas puste

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.