Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 60 bodova

[RQ]Pomoc oko foruma

135 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.10.2011. u 14:27

Evo ako neko zna , kako da stavim domenu .tk na onaj freeforum .
i jos par sitnica , kao , cito sam negdje da treba skinut ftp i onda cuj valjda preko ftpa na forum i uredjivat ga , eh ako neko zna par stvari oko tih foruma , dobit ce ovih 60 bodova .

jbg , znam da nije puno , al nema se

namjesto sam .tk domenu , znam da sam lowtard, ali ovo mi je prvi put da pravim ove forume

ako mislite postati jos jedan tutorijal oko .tk domene , pritisnite Backspace
Znam ja...pmaj me,samo pozuri imam posla
Rješenje
Pm ...

Ako hoćeš eto objasnio sam ti ako hoćeš daj meni ja ću ti to uraditi

evo ti slikovito i samo poslije toga daš e-mail i napraviš acc i gotovo ..

pa onda

Mogu ti pomoci oko ovoga, msn mi je orusei @ bloody.eu
Covjek nije toliko glup da ne zna napraviti .TK domen, zeli da poveze sa forumom hostovanim na freeforum.org sistemu, prestanite davati tutorijale kako .TK domen napraviti, pa i dijete to moze.
Orusei je napisao/la:
Covjek nije toliko glup da ne zna napraviti .TK domen, zeli da poveze sa forumom hostovanim na freeforum.org sistemu, prestanite davati tutorijale kako .TK domen napraviti, pa i dijete to moze.
Pročitaj temu 5-6 puta pa me citiraj , šta piše na početku ?

Kako staviti .tk domenu ? To sam mu objasnio a trenutno mu objašnjavam ftp ..
Orusei je napisao/la:
Idi se posjeci NOZOM ko mu je dao kako se pravi domen ... ja sam mu dao upustvo kako da prebaci taj svoj divlji domen na http://www.NESTO STO ZELI .tk
holyshit je napisao/la:
Idi se posjeci NOZOM ko mu je dao kako se pravi domen ... ja sam mu dao upustvo kako da prebaci taj svoj divlji domen na http://www.NESTO STO ZELI .tk
Ne, ti si failao druze.
Nije potrebno samo ovo uraditi za freeforum.org da funkcionise kako treba, treba se promjeniti stvarcica na admin panelu foruma.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.