Diskusija
Zaključana
Instalacija win xp sp3 problem
120 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.10.2011. u 14:34
Provjeri u BIOSU jel ti boot stavljen na hard i jel ima uopste harda na listi
druze instaliraj xp sp2 pa ima jedan nacin kako da promjenis sa sp2 na sp3 tako sam ja uradio
Druze moras ubaciti sata drivere za to ti treba floppy napravis disk sa driverima sa cd od maticne odna kada krene instalacija pise f6 da stisnes i ubacis dodatne drivere
Fale ti driveri od Hard Diska, meni je to profesor davno, jednom teškom metodom nekako instalirao, pomoću onog Ubuntua, itd ne znam uglavnom kako ne sjećam se, ali mi je snimio cd sa xpom na kojem imaju ovi driveri i nisam imao poslije problema.
Uglavnom ove drivere kako instalirat ne sjećam se :S
Uglavnom ove drivere kako instalirat ne sjećam se :S
Dzavidenko je napisao/la:
Provjeri u BIOSU jel ti boot stavljen na hard i jel ima uopste harda na listi
Skini Ubuntu Linux 11.x , ima nova verzija neka.Sprži ga na cd , ubaci ga i pokreni pomoću Boot Live , tako da nemoraš instalirati na hard disk.Onda provjeri da li ti je sve uredu sa hard diskom , a kao što ovaj gore kaže "drajveri" , preko ubuntua instaliraj drajvere i probaj ponovo.
Haris je napisao/la:
Skini Ubuntu Linux 11.x , ima nova verzija neka.Sprži ga na cd , ubaci ga i pokreni pomoću Boot Live , tako da nemoraš instalirati na hard disk.Onda provjeri da li ti je sve uredu sa hard diskom , a kao što ovaj gore kaže "drajveri" , preko ubuntua instaliraj drajvere i probaj ponovo.
Haris je napisao/la:

LOCK TEMU
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.