Posdrav raja
!!
Dakle dobio sam neki dan na pklon od prijatelja onaj iPod nano 8 GB,no neznam se nikako snaci na njemu.Naime,skinuo sam sebi iTunes,ali nikako da skontam kako prebaciti video,muziku i slike sa svg PC-a na iPod,a i kada prikljucim iPod preko USB kabla pise mi da prvo moram formatirati iPod pa onda raditi s njim na racunaru,ja ga formatiram i udjem u iTunes,ali mi nikako nece itunes ocitati Ipod....Pa ako bi mi mogao neeko pomoci oko ovog mog "malog"problema bio bih zahvalan!
Takodjer me interesuje kako bi bio 100% siguran dali mi je iPod kopija ili original s obzirom da po svjetskom trzistu kruzi vise plagijata nego originala,pa cak sam gledao na vijestima da su prosli ili predprosli mjesec zatvorili jednu Apple radnju u kini koja je bila uredjena kao i one originalne Apple prodavnice,no kasnije se ispostavilo da je upravo ta prodavnica bila fake i sve sto se u njoj prodavalo bile jeftine kopije!Tako da sam si postavio pitanje(a evo i vama)kako da sam siguran da mi iPod nije plagijat odnosno origina?!?
Isto tako me zanima Vase sopstveno iskustvo sa Appleovim proizvodima i Programima!!
Eto toliko i HVALLA!!!
!!Dakle dobio sam neki dan na pklon od prijatelja onaj iPod nano 8 GB,no neznam se nikako snaci na njemu.Naime,skinuo sam sebi iTunes,ali nikako da skontam kako prebaciti video,muziku i slike sa svg PC-a na iPod,a i kada prikljucim iPod preko USB kabla pise mi da prvo moram formatirati iPod pa onda raditi s njim na racunaru,ja ga formatiram i udjem u iTunes,ali mi nikako nece itunes ocitati Ipod....Pa ako bi mi mogao neeko pomoci oko ovog mog "malog"problema bio bih zahvalan!

Takodjer me interesuje kako bi bio 100% siguran dali mi je iPod kopija ili original s obzirom da po svjetskom trzistu kruzi vise plagijata nego originala,pa cak sam gledao na vijestima da su prosli ili predprosli mjesec zatvorili jednu Apple radnju u kini koja je bila uredjena kao i one originalne Apple prodavnice,no kasnije se ispostavilo da je upravo ta prodavnica bila fake i sve sto se u njoj prodavalo bile jeftine kopije!Tako da sam si postavio pitanje(a evo i vama)kako da sam siguran da mi iPod nije plagijat odnosno origina?!?
Isto tako me zanima Vase sopstveno iskustvo sa Appleovim proizvodima i Programima!!
Eto toliko i HVALLA!!!