Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vice city server (problem)

108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 22:32

Skinu sam neki mp client za vice city i sada udjem u njega i otovri mi neku konzolu i ovo pise : VC:MP Dedicated Server
----------------------
v0.3r2, ©2005-2010 VC:MP Team

Executing Server Config...
C:Grand Theft Auto Vice Cityscriptfiles

Filter Scripts
---------------
Loaded 0 filter scripts.

** script init loaded **
** 0 players **

----------------------------------

VC:MP Mode

by falcon

----------------------------------

RCON: Unable to start Remote Console server.
--- Server Shutting Down.

Sta je problem? :S
Je li ti hoćeš da igras ili da Drzis server. Po ovome si skinuo server client a tebi treba samo client. A ako hoćeš server nisi ubacio gamemode
UZI je napisao/la:
Je li ti hoćeš da igras ili da Drzis server. Po ovome si skinuo server client a tebi treba samo client. A ako hoćeš server nisi ubacio gamemode
ocu igrat neke druge servere (necu svoj) Das mi link za download na pm ili u gb plizz i objasnjenje kak instal O.o
http://vicecitymultiplayer.com/downloads/03z_r2/vcmpclient0.3zr2(patch2).zip skini ovo

Serveri

Name              -     Vice City Hunting Arena
IP                  -     85.17.189.188:5192
Hoster            -      Juppi Hosting
Echo Chan       -     #Hunting-Arena.Echo @ irc.liberty-unleashed.co.uk and also the echo is being relayed in GTANet aswell - irc.gtanet.com
Map               -     Vice City
Mode             -     Arena v2.2
Location         -     Netherlands
Scripts           -     FBS v3 (FBS v2 Modded)

Vise servera imaš na http://forum.vicecitymultiplayer.com/index.php

Instaliras stavis nick i dodas ip i konektiras se
Prvo patch installiraj pa onda traži servere gametracker.rs a imaš iznad mene ovaj ti objasnio ..
riime je napisao/la:
Prvo patch installiraj pa onda traži servere gametracker.rs a imaš iznad mene ovaj ti objasnio ..
e bash kao sto je ovaj gore uradio tako sam i ja ali nezz gdje da upisem onaj server i one podatke :S
PitPet je napisao/la:
e bash kao sto je ovaj gore uradio tako sam i ja ali nezz gdje da upisem onaj server i one podatke :S
Kada ti se otvori onaj prozor vcmpa imaš 3 dugma i jedno će ti izbaciti pop up add server i tu ip ubaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.