Eh pozz gameri !!! htjeo sam da pitam za balkan-hosting dal neko vec ima na tom hostingu server i sta mislite o tome da uzmem 32 slota lite server (8 km) I dal da budem siguran da me nece za***at kada uplatim????
Diskusija
Zaključana
[RQ]Zakupnja servera
144 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 00:41
pa kupi od kgb-a...
k1d89 je napisao/la:
pa kupi od kgb-a...
hahaha 8 km , nevelja ku**u , garant :S
ja od terre uzo, placo 20 slotova 40 km , 20 ping uvjek bio , bez obzira koji internet
edit : sto su glupe izjave ? ako mislis zbog ovog 8 km , meni je logicno da jeftino=ku**u nevalja
al mozda nije
ja od terre uzo, placo 20 slotova 40 km , 20 ping uvjek bio , bez obzira koji internet

edit : sto su glupe izjave ? ako mislis zbog ovog 8 km , meni je logicno da jeftino=ku**u nevalja

al mozda nije
_FuSheRR je napisao/la:
hahaha 8 km , nevelja ku**u , garant :S
al mozda nije

al mozda nije
Upravu su momci iznad, to su privremeni hostinzi ako planiraš išta ozbiljnije sa tim serverom nemoj uzimati kod njih, jer će se za mjesec dana ili formatirati ili ugasiti ili nešta sasvim treće. Uzmi kod http://www.kgb-hosting.com čak i 16 slotova, bolje ti je nego 32 kod privremenog hostinga, uz rad tog servera naći ćeš i starije ljude koji mogu biti donatori novca za plaćanje servera i tako, pa ti neće biti problem prebaciti, ali ništa ne počinji bez premiuma i bez dobrog hostinga.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.