Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Free .info Domain

211 pregleda · 14 odgovora · otvorena 08.10.2011. u 11:56

Dali se moze negdje dobiti .info domain ????
Imam sajt i forum sa .tk domain kako da napravim .info dali se moze naci .info free ??
Ne znam da li još toga postoji ali u ADSL-u se to moglo praviti ne znam da li još može.

Ako nemaš ADSL to ne možeš besplatno , a vako samo se loguješ u bhtelecom na acc i napraviš to.

Ako ti je ADSL nazovi ih i pitaj ...
Domena .info se placa.
.info domen se plaća 1$ na godaddy.com, ako imaš karticu eto za par minuta možeš uzeti domen i podesiti nameservere u toku 24/48 h isti će biti refreshovani i moći ćeš koristiti domenu koju si zakupio, druga solucija je naći sponzora ukoliko imate dobar projekat vjerovatno će vas neka hosting kompanija sponzorisati, ali opet im morate dati ili reklamu ili nešta treće zauzvrat.
Ako je neki dobar sajt u pitanju, javi se meni ja cu ti rado biti sponzor to jest hosting kopanija gdje ja radim : ) Napominjem samo ako je projekat/sajt top : )
Dobro vidjeli smo svi da se placa...mora te li svi pisati :S
skaybeN je napisao/la:
Dobro vidjeli smo svi da se placa...mora te li svi pisati :S
- Ali .info domena se placa
Prodacu ti ja .info domen za 3 km godisnje, .com,net,org i ostale su 6 km godisnje kod mene.....Pozz
provodhost je napisao/la:
Prodacu ti ja .info domen za 3 km godisnje, .com,net,org i ostale su 6 km godisnje kod mene.....Pozz
Ti ako budes prodavao na*ebao je
Mladjox je napisao/la:
Ti ako budes prodavao na*ebao je ;D
Hahahah ja dajem mogucnost da se domena prvo registruje pa onda ako klijent tako hoce moze nakon 30 dana platit i dobit domen a ti sto sam te zajebo to je drugo jer si i ti mene zajebao.....Selam Alejkum
Hahahah ja dajem mogucnost da se domena prvo registruje pa onda ako klijent tako hoce moze nakon 30 dana platit i dobit domen a ti sto sam te zajebo to je drugo jer si i ti mene zajebao.....Selam Alejkum
Izvini molim te kako sam ja to tebe zajebao? Slabo me pamet sluzi
To "Selam Alejkum" ustvari govori kakav si kreten od covjeka Takodjer to se zove vrijedjanje clana portala na nacionalnoj osnovi,jer se fino vidi da je iz Srbije i da je Pravoslavac a ti ga citiras i pises mu "Selam Alejkum".

Btw. Htio sam kupiti steam od tebe ali sad kad sam vidjeo kakav si debil nebih ga dzaba

@Topic
Sry na spamu,ali ovo presutit nisam mogao.
Necu ti govoriti nista vezano za domenu jer momci iznad su ti vec objasnili.

@Admin/mod/gmod
Ako lupis samar ne ljutim se jer je ovo spam
Demonijak je napisao/la:
To "Selam Alejkum" ustvari govori kakav si kreten od covjeka ;) Takodjer to se zove vrijedjanje clana portala na nacionalnoj osnovi,jer se fino vidi da je iz Srbije i da je Pravoslavac a ti ga citiras i pises mu "Selam Alejkum".

Btw. Htio sam kupiti steam od tebe ali sad kad sam vidjeo kakav si debil nebih ga dzaba ;)

@Topic
Sry na spamu,ali ovo presutit nisam mogao.
Necu ti govoriti nista vezano za domenu jer momci iznad su ti vec objasnili.

@Admin/mod/gmod
Ako lupis samar ne ljutim se jer je ovo spam :D
Pod broj jedan ne znas sta ja i clan Mladjox imamo nerijeseno od prije,a ti da si htio kupio bi pusti te suplje price,nemas za kifle,da sam rekao 5 km steam ne bi ga kupio,Slusaj ako imas kakvih nedoumica konkatiraj mene a ne druge da smaras bezze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.