Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ubagan Cs

151 pregled · 10 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 22:14

Reinstallo sam cs, i sada mi je stalno kao da walkam, usporeno nešto i kada jumpam kao neki gravity da je upaljen , nije do rejtova , servera neznam do čega je . . .
da ti nije neko cenzuru razvalio? mozda ti se pobrko config kad si usao na neki server... Izbrisi cijeli counter-strike ili Valve folder pa instaliraj ponovno trebalo bi sve bit OK.. Ako ne upali,onda ti sigurno nesto laga!
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
da ti nije neko cenzuru razvalio? mozda ti se pobrko config kad si usao na neki server... Izbrisi cijeli counter-strike ili Valve folder pa instaliraj ponovno trebalo bi sve bit OK.. Ako ne upali,onda ti sigurno nesto laga!
Pa kažem ti da sam reinstalo, molim ovako umobolne nek se klone teme :_]
Pogledaj u windows task manager (ctr+alt+delete) mozda ti neki proces previse uzima memorije pa ga prekini
PitPet je napisao/la:
Pogledaj u windows task manager (ctr+alt+delete) mozda ti neki proces previse uzima memorije pa ga prekini
Nije ni do toga, obarao sam sistem :]
da ti nije cl_Forfardspeed backspeed i to smanjeno vidi to mozda je do toga
Da nemaš dual core procesor?
A da nekim slučajem nije problem sa dual core optimizer-om ?
i meni se to desavalo ali je meni bilo do tastature , znaci vidi u taskmanageru imas li lsass.exe , ako imas odna scaniraj sa svim i svacim .

Skini TuneUp Utilites , scaniraj .
Skini Advance System Care , scaniraj .
Skini neki antivirus , nod32 , avast , avira ili nesto tako , takodje , scaniraj .

Ako nije ni do tog , neznam onda , javi mi se da ti kopiram svoj konfig .
eX je napisao/la:
Da nemaš dual core procesor?
A da nekim slučajem nije problem sa dual core optimizer-om ?
Imam dual core procesor, i dok nisam obaro sistem sve je bilo normala tako da nije to toga :[

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.