Reinstallo sam cs, i sada mi je stalno kao da walkam, usporeno nešto i kada jumpam kao neki gravity da je upaljen , nije do rejtova , servera neznam do čega je . . .
Diskusija
Ubagan Cs
151 pregled · 10 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 22:14
da ti nije neko cenzuru razvalio? mozda ti se pobrko config kad si usao na neki server... Izbrisi cijeli counter-strike ili Valve folder pa instaliraj ponovno trebalo bi sve bit OK.. Ako ne upali,onda ti sigurno nesto laga!
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
da ti nije neko cenzuru razvalio? mozda ti se pobrko config kad si usao na neki server... Izbrisi cijeli counter-strike ili Valve folder pa instaliraj ponovno trebalo bi sve bit OK.. Ako ne upali,onda ti sigurno nesto laga!
Pogledaj u windows task manager (ctr+alt+delete) mozda ti neki proces previse uzima memorije pa ga prekini
PitPet je napisao/la:
Pogledaj u windows task manager (ctr+alt+delete) mozda ti neki proces previse uzima memorije pa ga prekini
forGoTTheN je napisao/la:
da ti nije cl_Forfardspeed backspeed i to smanjeno vidi to mozda je do toga
Da nemaš dual core procesor?
A da nekim slučajem nije problem sa dual core optimizer-om ?
i meni se to desavalo ali je meni bilo do tastature , znaci vidi u taskmanageru imas li lsass.exe , ako imas odna scaniraj sa svim i svacim .
Skini TuneUp Utilites , scaniraj .
Skini Advance System Care , scaniraj .
Skini neki antivirus , nod32 , avast , avira ili nesto tako , takodje , scaniraj .
Ako nije ni do tog , neznam onda , javi mi se da ti kopiram svoj konfig .
Skini TuneUp Utilites , scaniraj .
Skini Advance System Care , scaniraj .
Skini neki antivirus , nod32 , avast , avira ili nesto tako , takodje , scaniraj .
Ako nije ni do tog , neznam onda , javi mi se da ti kopiram svoj konfig .
eX je napisao/la:
Da nemaš dual core procesor?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.