Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[CS]TAB ingame problem

152 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 20:20

Dobro veče gameri.

Kao prvo izvinjavam se zbog druge teme danas, ali evo da vidim znate li vi išta oko ovog. Dakle kad uđem u igru, i stisnem tab ne piše mi orange box nego ima neka rekla za neki film. Više možete vidjeti na screenshot-u:

Uploaded with ImageShack.us

Cheers.
Ako igraš preko steama, mora ti biti tako, jer oni ubacaju reklame.

Za svašta dižete teme :S
HARiiiS je napisao/la:
Ako igraš preko steama, mora ti biti tako, jer oni ubacaju reklame.

Za svašta dižete teme :S
Da razumijem i znam to da ubacuju reklame. Ali ova stoji 2 sedmice Zbog toga dižem temu, a ne zbog tog što je prvi put vidim. I obično reklame su na zidovima, a ne "na" tabu.
Cek
Sto nam se to svima ne pojavljuje?
Dzavidenko je napisao/la:
Cek
Sto nam se to svima ne pojavljuje?
Zbog i tog sam digao temu jer znam da nije samo reklama.
simba je napisao/la:
Zbog i tog sam digao temu jer znam da nije samo reklama.
Vidi ti modela ovo da ne možeš fulat glavu ?
Nermin je napisao/la:
Vidi ti modela ovo da ne možeš fulat glavu ?
Hahahahahah, high fps models. Kompjuter se raspada moram se snalazit dok mi novi ne stigne.
Čuj što stoji, pa reklama je sa Steama, jednostavno je tu njihovo mjesto za ad. I lol Orange box zna stajat' po 2 mjeseca, a ova reklama 2 sedmice :D Znači niđe veze
simba je napisao/la:
Hahahahahah, high fps models. Kompjuter se raspada moram se snalazit dok mi novi ne stigne.
Ma reklama je, mozda ti zabagovao CS ili zbog neki sprite sto si skinuo u brze vrjeme pa ostalo tako. Uglavnom, nemas sta za brinuti.
KRY1337 je napisao/la:
Ma reklama je, mozda ti zabagovao CS ili zbog neki sprite sto si skinuo u brze vrjeme pa ostalo tako. Uglavnom, nemas sta za brinuti.
Ok ok, ma nisam se ni brinuo nego bolje ono orange box. Hvala ti još jednom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.