Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Bih - Luxemburg

413 pregleda · 38 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 12:12

Zmajevi sretno veceras.. :)
Sta mislite o utakmici, gdje cete gledati... etc

Kako to Brcaci rade:

http://www.youtube.com/watch?v=wcCKieder0A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UVwxa_NKpHw&NR=1
U gradu s curom negdje

BIH ♥
Ma dobijamo 100 %...
Gledam na stadionu tj. Istok :D !
Idemo do pobjede.
gledat cu tu blizu bit ce uzivo prijenos na otvorenom , bit ce raje
mada ja ne izlazim cesto na takve skupove ali et mozda izadjem sa mandrivom skamerom

99% naši uzimaju
Samo bi volio da se i ovdje ne pojave oni glupi degeni koji su dobili po 30 KM da ulaze u teren i prave nerede.

Trebamo malo sad zaboravit ove događaje na našim terenima i svim srcem vjerovat u naše igrače, koliko je nama teško i njima je.

Sretno BiH!
Mi Bosaanciii, zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Citam komentare ove djece i smijem se

Kakvi problemi sta je vama? Repka igra ne igraju nizerazredni klubovi kao Zeljo, Sarajevo itd

Pa veceras kad bi neko nesto uradio murija bi ih satrala od batina majka ih nebi prepoznala...

A sto se tice tekme, nesto sam bolestan oporavljam se valjda cu do veceras biti kako treba, pa da idem kod druga kuci kofa da se gleda tekma, a to samo jedan razlog vise da se zaslji vise

Sretno nasima
Treba dobiti sa što više razlike radi samopouzdanja za Francusku.
Ali mislim da će Francuska pobjediti, a BiH ide u baraž gdje su joj šanse 50-50. Sretno
Ocekujem pobjedu kao prvo naravno a i dobru igru nasih igraca

ako nista vise onda minimalnu pobjedu od 1:0 ali mislim da se ovo moze komotno rijesiti jedno 2:0 u nasu korist 8-)
Očekujem pobjedu, kao i svi mi naravno.
Ali mislim da smo se previše opustili, ipak svakoj utakmici treba pristupiti sa jednakim poštovanjem prema protivniku. Svim srcem ću bodriti naše momke.

A tekmu gledam u Domu Mladih, odnosno u 20 sati sa grupom Zabranjego Pušenja se gleda utakmica, i onda ludi provod. Koncert koji će nadam se biti dobar kao i utakmica, koja će mu predhoditi. Uživanje do ranih jutarnjih sati.
Naprijed zmajevi!
Ofirne slike moglo se to malo ljepse uradit xD

ma poderacemo ih veceras nadam se .
al krivo mi sto ne igraju na Kosevu sto uvjek u Zenici nije mi jasno
SOK + GRICKALICE + SVOJA SOBA + SAM = MENI DOBRO !
vrabaCC je napisao/la:

slika je sa google
Gledam kod kuće u miru i tišini. Nadam se pobjedi!

Sretno lavovi! ♥
Ne bi trebalo biti većih problema u večerašnjoj utakmici, hladne glave treba ući u utakmicu i agresivnom igrom pokazati ko je glavni na terenu. Rani pogodak bi puno toga riješio, no kalkulacije nas ne zanimaju. Jači smo i kvalitetniji, a dovoljan pokazatelj toga je da nam u prijašnjim susretima Luksemburžani nisu dali niti jedan gol (!?). Očekujem pobjedu od 2:0.
vrabaCC je napisao/la:

U Zenici se lagano napuni stadion bude 17ak hiljada ljudi, znači bude ludo i odlična/fenomenalna atmosfera, kada vidiš onaj pun stadion, dok je na koševu drugačije, velik stadion 40k ljudi može stati, a bude ga pola punog, tako da nije to to...

=)

@Topic

Bosnia ♥ Jedno 3:0 =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.