Dobro veče. 
Večeras na Grbavici se trebao odigrati prijateljski susret između Željezničara i Hajduka iz Splita. Utakmica nije odigrana zbog nereda koji su se desili. Navodno prvi incident je započela grupa navijača Hajduka 'Torcida' koji su prije na sat utakmice ušli na stadion i počeli su uništavati postavljenu koreografiju domaćih navijača, a potom i fizički krenuli u obračun sa nekolicinom simpatizera Plavih koji su se zatekli u tom momentu na tribini.
Prema nezvaničnim informacijama s Grbavice, došlo je i do upotrebe vatrenog oružja.
Navijači Željezničara blokirani su na putu ka stadiona kod zgrade Elektroprivrede, i policija im ne dozvoljava da prođu ka stadionu preko mosta. Upravo na tom području je i došlo do žestokog obračuna, a polupano je mnogo privatnih automobila.
A sada ono najzanimljivije
:
Pripadnici Torcide koji su bili ušli na stadion istjerani su vani, a kako sazaje portal SCsport.ba, ne radi se o navijačima Hajduka iz Hrvatske, nego o simpatizerima Splićana iz BiH.
I evo opet jedan incident u našem fudbalu.
Nakon Banja Luke i Mostara sada i u Sarajevu. Pa na što je spao naš fudbal?

Ali ova zadnja rečenica 'Pripadnici Torcide koji su bili ušli na stadion istjerani su vani, a kako sazaje portal SCsport.ba, ne radi se o navijačima Hajduka iz Hrvatske, nego o simpatizerima Splićana iz BiH.' dokazuje ko je to ustavri radio, jer pravi navijači Hajduka znam da ne bi učinili ovako nešto jer su sve ove godine u dobrim odnosima i sa Željom i sa manijacima.

Mene interesuje kako vi sve na ovo gledate, šra vi mislite o ovome?
Molim admine da ne kantiraju temu jer želim čut mišljenja ostalih.

Večeras na Grbavici se trebao odigrati prijateljski susret između Željezničara i Hajduka iz Splita. Utakmica nije odigrana zbog nereda koji su se desili. Navodno prvi incident je započela grupa navijača Hajduka 'Torcida' koji su prije na sat utakmice ušli na stadion i počeli su uništavati postavljenu koreografiju domaćih navijača, a potom i fizički krenuli u obračun sa nekolicinom simpatizera Plavih koji su se zatekli u tom momentu na tribini.
Prema nezvaničnim informacijama s Grbavice, došlo je i do upotrebe vatrenog oružja.
Navijači Željezničara blokirani su na putu ka stadiona kod zgrade Elektroprivrede, i policija im ne dozvoljava da prođu ka stadionu preko mosta. Upravo na tom području je i došlo do žestokog obračuna, a polupano je mnogo privatnih automobila.
A sada ono najzanimljivije
: Pripadnici Torcide koji su bili ušli na stadion istjerani su vani, a kako sazaje portal SCsport.ba, ne radi se o navijačima Hajduka iz Hrvatske, nego o simpatizerima Splićana iz BiH.
I evo opet jedan incident u našem fudbalu.
Nakon Banja Luke i Mostara sada i u Sarajevu. Pa na što je spao naš fudbal?

Ali ova zadnja rečenica 'Pripadnici Torcide koji su bili ušli na stadion istjerani su vani, a kako sazaje portal SCsport.ba, ne radi se o navijačima Hajduka iz Hrvatske, nego o simpatizerima Splićana iz BiH.' dokazuje ko je to ustavri radio, jer pravi navijači Hajduka znam da ne bi učinili ovako nešto jer su sve ove godine u dobrim odnosima i sa Željom i sa manijacima.

Mene interesuje kako vi sve na ovo gledate, šra vi mislite o ovome?
Molim admine da ne kantiraju temu jer želim čut mišljenja ostalih.
Koliko sam upucen bude nacionalistickih ispada od strane srpskih,hrvatskih navijaca navijaca(Partizan,CZ,Zagreb itd..
) kad su igrali protiv Bosne ili Bosna - Igokea(vidi opet dva bosanska kluba). Nema se u kosarci gdje uletiti na onako malom terenu i pobiti se, vidio bi da bi toga bilo
Gdje god igraju balkanski timovi, tu ce uvijek biti nereda i u vrlo rjetkim slucajevima Bosnjaci zapocinju nerede, ali MI izvucemo najdeblji kraj. Sve je stvar politike.