Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cijena?

283 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.01.2007. u 11:40

Ev opet ja imam jednu masinu za vas (iz njemacke ) pa ako moze procijena pls

Procesor: Intel Xeon 3.2GHz EM64T (2MB cache)
FSB: 800 MHz
Chipset: Intel E7520 HT
Radna memorija: 1GB 400 MHz DDR2 ECC
Grafički sustav: ATI Radeon 7000-M
Tvrdi disk: 2x 73GB SCSI 10000 rpm Hot-Plug
Kontroler: PERC4/SC U320 RAID 64MB cache
Optički uređaj: DVD-ROM
Mrežna kartica: da (Gb LAN)
Slotovi: 2x PCI-E, 2x64bit PCI-X, 1x PCI, 1x64bit PCI
Portovi: 4x USB 2.0, serial, parallel
Kučište: Tower
Napajanje: 2x 675W Hot-Plug
Tipkovnica i miš: da
ti se salis... ?

ovo je drama, samo koliko kosta ?
               papa je napisao/la:
1300 polovan 1600 uvrh glave

hahahahah udaram glavom od zid hahahahha kakav a*****.Dijete ja sam ovaj komp platio 2.000 eura.Gledo sam sad u IT computers da ga oni procijene 6.500 km zato stfu neznam gdje ga ti nade za 1600
               Outlandish je napisao/la:
Ovako pasha ako je polovan ja bi ti dao za njega 1200 KM a ako je nov dao bi ti 1500 KM!! Sada češ pitati zašto ova cijena a moj odgovor je sljedeci zato sto mogu malo slabiji racunar (tacnije samo procesor slabiji malo 200 MHz) naravno nov kupiti za 1250 KM ali s monitorom LCD sada prija bi uzeo ovo s monitorom ali eto svako ima nesto za rec tako ja sam svoje rekao

I JA KOJI GA QURAC MJENJAS TOPE JEDAN MISLIM AKO HOCES JACE DODAJ JOS GIGU RAMA I IMAS ZVIJER BA

brate ocito nisi shvatio moj post ja sam komp prodo ITcomputersu za 6.000 km imaju isit vakav ko u mene samo veci monitor prodaju ga za 7.666km
evo pa se sam uvjeri http://www.itcomputers.ba/product_info.php?cPath=28_125&products_id=1119&osCsid=0473e9506830fc3af14f10999e4b6672
               sako je napisao/la:
hahahahah udaram glavom od zid hahahahha kakav a*****.Dijete ja sam ovaj komp platio 2.000 eura.Gledo sam sad u IT computers da ga oni procijene 6.500 km zato stfu neznam gdje ga ti nade za 1600

znas kako kazu, Ovce su tu da se šišaju.. tako da uvijek ce biti debila koje ce ovakva stvari placati tolko pare.

Sto se tice IT kompjutersa o toj grupi lopova ne treba trositi rijeci dzaba

nego ako te interesuje tvoj komp:

www.plus.ba , odes na napravi predracun i dodas svoje komponente ili slice i vidis cijenu nove stvari... polovna.. ne vrijedi ni upola tolko.

nego, jel se meni cini ili u toj konfiguraciji nema monitora ?

EDIT : Ti si taj polovan komp prodo IT compurersu za 6k ? pa dokle ljudi moji
ma eto realno vrijedi iz ruke u ruku 1800 km i to je to ipak polovno je polovno....radilo mjesec 5 10 to se isto tipuje
               kaiser`m2bz je napisao/la:
nego, jel se meni cini ili u toj konfiguraciji nema monitora ?

nema monitora LCD "26 samsung
               ArcHaban je napisao/la:
ma eto realno vrijedi iz ruke u ruku 1800 km i to je to ipak polovno je polovno....radilo mjesec 5 10 to se isto tipuje

polovan ?brate znas li ti citati pisel da je komp NOV sinoc ga dobio iz njemacke

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.